Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

SNURK - Sengetøj til børn og voksne

SNURK sengetøj er lækkert og sjovt sengetøj til børn - og voksne. Sender dig afsted i drømmeland udklædt som ballerina, ninja, astronaut, enhjørning, dinosaur, havfrue og meget mere.

Det sejeste sengetøj til børn

Hos Legebutikken ved vi godt hvorfor SNURK sengetøj er så populært. Det appellerer til børns fantasi og lyst til at klæde sig ud og lege rollelege. Og SNURK sengetøj skiller sig ud i forhold til andre mærker med print på. For det første er kvaliteten på bomulden helt i top. Sengesæt fra SNURK er nemlig produceret i Portugal som er kendt for kun at vælge de bedste kvaliteter bomuld til sengetøj og textiler.

Det at SNURK sengetøj er produceret i Portugal er desuden en sikkerhed for at arbejdsforholdene på fabrikken er i top. SNURK har arbejdet sammen med den samme fabrik gennem mere end 10 år. En familieejet fabrik der som den eneste tilbage af sin slags, formår at lave de flotte print med den gamle trykkermetode med silkeskærme.

Både SNURK junior størrelse og SNURK sengetøj i voksenstørrelse er produceret i 100% Økologisk bomuld. Sengetøj fra SNURK krymper ikke og har lynlås i bunden af dynen.

De forskellige print på SNURK sengetøj er designet helt fra hjertet og børnene og voksne ser straks det humoristiske udtryk. Et sengesæt fra SNURK er en oplagt gaveidé som både bedsteforældre og forældre kan forholde sig til. Og man må altså også gerne sove i SNURK sengetøj uanset om man er dreng, pige eller om man er voksen.

Snurk er sengetøj til dreng og til pige. Her er noget for enhver smag.

De mest populære SNURK sengesæt

De mest populære print fra SNURK er Astronaut og Prinsesse, Men også SNURK dinosaurus og SNURK havfrue er på ønskelisten hos rigtig mange børn og deres forældre. Der er mange flotte print at vælge mellem som både appellerer til pige, dreng og voksne. SNURK er kendt for deres humoristiske og smukke print som giver en flot visuel effekt i børneværelset eller i forældrenes soveværelse.

SNURK sengetøj er mere end bare for sjov.

SNURK startede som et velgørenhedsprojekt til fordel for unge hjemløse i Holland. Med et sengesæt "Le Clochard" som lignede printede papkasser, lagde den ene ejer af SNURK sig ud på gaden og sov under stor mediebevågenhed. Kronprinsessen i Holland som var protektor for hjemløse organisationen i Amsterdam, skabte enorm opmærksomhed omkring SNURK og så tog tingene fart. Flere sjov og populære print kom til og helt frem til den dag i dag, går der stadig en stor del af overskuddet fra hvert "Le Clochard" sæt til hjemløse i Holland.

Det sjove SNURK sengesæt er populært som gaveide, også til de lidt større børn. F.eks. er det flotte "strikkede" print virkelig populært på pigeværelserne, både hos de 5-6 årige og de 9-10 årige. Snurk sengetøj henvender sig både til dreng og pige. Men også på forældrenes soveværelse gør SNURK sig utrolig flot. F.eks. det smukke Flower Fields sengetøj som Legebutikken.dk også forhandler.

SNURK sengetøj er produceret i Europa og blandt andet derfor kan man være sikker på at det er sket med omtanke for både miljø og arbejdsforhold. Der er kun en fabrik i hele Europa som kan printe de flotte SNURK sengesæt og den ligger i Portugal. Det er nemlig en helt særlig teknik som ligger bag processen. Den såkaldte silkeskærm kræver enorm stor erfaring med printteknik. Det er blandt andet derfor SNURK sengetøjet skiller sig så utrolig meget ud i forhold til andet sengetøj i voksenstørrelse til børn, på markedet.