Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Enhjørning tema

Pynt legetøjshylderne og pigeværelset med enhjørninger. Her har vi samlet alt hvad hjertet kan begære af skønt, sjovt og smukt enhjørning udstyr og legetøj.

Er du også helt tosset med enhjørninger?

Enhjørninger er populære blandt børnene. Hvad enten vi taler om enhjørning figurer eller klistermærker med enhjørninger så er temaet noget som vækker glæde hos især pigerne.

Hos Legebutikken er vi altid på udkig efter sjovt legetøj og spændende børneudstyr med enhjørningemotiv. De fine mytiske dyr dyr fascinerer til stadighed både børn og voksne. Derfor er vores legetøjshylder blandt andet fyldt med Bayala Enhjørninger fra Schleich.

De flotte enhjørningfigurer kommer i mange afskygninger. De har flotte vinger og mønstre og fine glimmer detaljer. De kommer i alskens flotte regnbuefarver og i forskellige fine serier med både enhjørning hingst, hoppe og føl. Med Schleich universet er der masser af enhjørningfigurer så man rigtig kan lege skønne fantasilege og lade de fine fantasifulde heste komme til live gennem leg.

Lad dig omfavne af sengetøj med enhjørning

På børneværelset er der også mange piger der elsker at omgive sig med de smukke enhjørninger. Og heldigvis kan man da også få flotte dekorative elementer med enhjørninger til børneværelset. F.eks. det populære SNURK enhjørning sengetøj som klart gør pigeværelset fint.

Din helt egen turtaske med enhjørning

Også når man skal på tur kan man udstyre sig med enhjørninger. Fra mærket Affenzahn findes den lækreste børnetaske med enhjørning. Tasken er fremstillet af plastikflasker og er ergonomisk korrekt for barnets ryg og holdning. Og så er den super sjov for børnene at have med sig, for man kan lege med den. Kort sagt den perfekte turtaske til børnehaven med enhjørning motiv ovenikøbet.

Kom i skole med den sødeste enhjørning på armen

Legetøj med enhjørningtema er bare det hotteste for pigerne. Med enhjørning tatoveringer på armene er børnene klar til at udforske fantasiens verden. Måske finder de støder de på en af de sky skabninger på deres eventyr i haven. Og hvis ikke kan de i hvert fald trøste sig med alskens legetøj med enhjørning fra Legebutikken.dk