Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Legetæppe

Legebutikken har et stort udvalg af legetæppe, aktivitetstæppe og legegulve. Et legetæppe stimulerer baby til leg og sanseudvikling. Her finder du mange legetæpper både med og uden legetøj på. Når din baby ligger på et legetæppe beskyttes det samtidig mod eventuel kulde fra gulvet

Legetæppe til baby

Et legetæppe har typisk fine enkle illustrationer, som baby finder spændende. Derfor bruges legetæpper særligt til at få baby til at ligge på maven og kigge på de fine illustrationer.
Du kan også bruge det bløde tæppe under et af de smukke aktivitetsstativer. På den måde kender baby både fornemmelsen og duften af tæppet, og kan løbende inspireres til at vende sig om for at udforske det. 
De lækre legetæpper fra Play & Go er samtidig en opbevaringspose, hvor du lynhurtigt kan samle babys legesager sammen på midten og lukke posen. Så er der ryddet op igen.
Du kan få legetæppe til dreng, legetæppe til pige og legetæppe i neutrale farver. Egentlig er der ikke nødvendigvis noget der hedder drengefarver og pigefarver, men både forældre og børn kan jo have en yndlingsfarve som de samtidig forbinder med et bestemt køn. Oftest er det lyserød til pigerne og lyseblå til drengene, hvor farver som creme, mint, grå og beige er mere neutrale babyfarver og oftest bruges i forbindelse med barselsgaver hvor babys køn ikke er kendt endnu.

Aktivitetstæppe til babyer

Et legetæppe kaldes også for aktivitetstæppe. Der vil typisk være legetøj med til et aktivitetstæppe, for eksempel det fine Legetæppe Flowers & Butterflies fra Little Dutch der også fungerer som aktivitetsstativ. På et aktivitetstæppe vil legetøjet hjælpe barnets nysgerrighed på vej og stimulerer følesans og høresans. Et aktivitetstæppe er et legetæppe med indbygget aktivitetsstativ og medfølgende legetøj. Her køber du hele pakken kan man sige, som du nemt kan folde sammen og tage med i bilen på besøg, i sommerhus eller lignende

Legegulv til børn

Legegulve eller tumlegulv som de også kaldes, er skumgulve i god kvalitet, som naturligvis ikke indeholder farlige kemikalier. De er CE godkendte til småbørn. I Legebutikken.dk kan du købe det populære tumlegulv fra bObles.
Legegulve er gode, fordi de både er bløde og faste at ligge på og så løfter de baby op fra det nogle gange kolde gulv. Et legegulv i skum er nemt at holde rent og bakteriefrit, brug blot en klud med lidt rengøringsmiddel og tør efter med vand. Lad det lufttørre og så er det klar til brug igen.
Du kan også bruge et legegulv som underlag til et legetæppe, i rum hvor gulvet måske er hårdt eller ekstra køligt. På den måde beskytter du barnet bedst muligt mod kulde.