Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

LEGETØJ OG SPIL

Kæmpe udvalg af legetøj til børn. I Legebutikken har vi alt hvad hjertet begærer af skønne legesager til børn fra babystadiet til 10 års alderen. Lærerigt legetøj er vigtigt for børn i alle aldre og vi sætter en ære i at sortimentet skal hjælpe børn med at lege læring ind.
Filtrer
Filtrer efter
Kategori
Pris
Brand
Alder

Udviklende legetøj

Barnets hjerne og krop udvikler sig med lynets hast helt fra spædbarnsstadiet. Ved at tilbyde barnet lærerigt legetøj, hjælper du det med at udvikle de vigtige sanser. Til baby er det vigtigt med sanselegetøj, der udvikler både synssansen, følesansen og gribesansen. Senere hen er det grovmotorikken vi skal have udviklet hos både drenge og piger. Til børn i alderen 1 år, 2 år og 3 år er bObles tumledyr f.eks. et vigtigt element. Når kroppen er i bevægelse og barnets grundmotorik er på plads, er det langt lettere at lære andre vigtige ting både nu og senere hen. 

Barnets finmotorik skal selvfølgelig også udvikles og udfordres. Det kan du alt efter barnets alder hjælpe på vej med 

Legetøj som gave

Vi ved, hvor svært det kan være at finde på fødselsdagsgaver og julegaver til de større børn på 8-10 år. Men de kan faktisk rigtig godt lide at lege med legetøj stadigvæk. 

Hos de helt store børn er særligt kreativt legetøj til en 9 årig pige og videnskabeligt legetøj til drenge på 8 år et hit. For et eksempel et rigtigt HD mikroskop eller et videnskabeligt sæt hvor du bygger din egen vulkan. Mulighederne for legetøj til store børn på 8 år, 9 år og 10 år er faktisk større end du tror.

Lærerigt legetøj

Når vi leger, så lærer vi. Det gælder hele livet igennem. Så når dit barn siger Far kom og leg eller Mor skal vi lege? Så gælder det om at komme ned i børnehøjde og finde legetøjet frem. Det lærer både du og barnet af.

Det kan for eksempel være sprogstimulerende lege som billedlotteri til børn på 2 år. Koncentrationslæring, som kan fås via huskespil og brætspil som Vildkatten, er oplagte til drenge og piger fra 3 år. Nogle spil fås også til børn på 2 år.

Vi elsker når legetøj motiverer børn til at lære og lege mere. Når det også motiverer de voksne til at lege, bliver vi endnu mere glade. Gunnar ”Nu” Hansen sagde engang ”Vi holder ikke op med at lege, fordi vi bliver gamle – vi bliver gamle, fordi vi holder op med at lege” Og det har han så evigt ret i.

Rolleleg

Lege hvor barnet kan bruge sin fri fantasi er optimale. For eksempel vil man ofte se børnene kopiere forældre og andre nære voksne i deres rollelege. At lege rollelege hjælper også barnet med at bearbejde store som små oplevelser i hverdagen. Der kan indgå alt fra små biler, til legemad og dukker i sådanne rollelege. Det vigtige er at barnet for udlevet de tanker og oplevelser der har været. Det hjælper også til at udvikle sociale kompetencer og empati for andre og sig selv.

Vi fører skønne kvalitetsbrands fra topbrands som BRIO og bobles. Se f.eks. BRIOs lækre trælegetøj, der med garanti tager dig med en tur i barndommens minder.