Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Små gaver til børnefødselsdag

Gaver til børnefødselsdag hos børnehavevenner og skoleklassen. Her finder du et stort udvalg af gode ønsker til fødselsdag i prisklassen 0-70 kr. Opbyg et lille lager af gaver til børnefødselsdagene, så du altid kan sende børnene afsted uden stress og jag.

Gode ønsker til fødselsdag

Når dit barn inviterer til fødselsdag eller selv modtager en invitation, er det altid en god ide at have et par gode ønsker til fødselsdag klar. Det er god kutyme at have en lille gave med til børnefødselsdag. I Legebutikken sætter vi en ære i at have flere gode forslag til gaver til børnefødselsdag, som ikke koster en formue, men som helt klart vinder i kvalitet. Der er – næsten – ikke noget værre at få 10 af den samme lille kedelige plastikdims i gave til samme børnefødselsdag.
Fødselsdag og tegninger hører godt sammen. Man kan altid tegne en flot tegning til dagens fødselar. Man kan også til tegne tegninger til fødselsdagen. Det er en sjov børnefødselsdag leg.

Børnefødselsdag dreng

Skal I holde børnefødselsdag skal du sende nogle gode ønsker til fødselsdag med i invitationen til de andre drenge. Det er forskelligt om man holder børnefødselsdag kun for drenge eller for hele gruppen, altså både drenge og piger.
En god gave til børnefødselsdag kan være spillekort eller sjove hoppebolde. Det kan også være de skægge falske næser eller hvad med en spiral til trappen. Det hele afhænger selvfølgelig af drengens alder. Der er forskel på en god gave til børnefødselsdag hvis det er til dreng 4 år eller dreng 8 år. På samme måde vil en gave til dreng 5 år ikke være det samme som fødselsdagsgave til dreng 7 år. Når børnene starter i skole, kommer de første rigtige børnefødselsdage. Her er du altså typisk på udkig efter en gave til dreng 6 år.

Pige børnefødselsdag

Skal I have børnefødselsdag for pige, gælder de samme ting som for drengefødselsdagen. Skal du invitere alle pigerne eller hvad med hele skoleklassen eller blot børnehavegruppen. Når du inviterer til fødselsdagsfest, vil barnet typisk blive spurgt efter en ønskeliste. Gode ønsker til fødselsdag for pige 4 år kan for eksempel være en fin notesblok eller nogle flotte tusser. Du kan også få fine hårspænder og tatoveringer som en pige på 5 år vil synes rigtig godt om. Alt med enhjørninger hitter hos de små piger, særligt hårbøjler med enhjørning er gode ønsker til fødselsdag.
Gaveide til pige 6 år og pige 7 år kan meget vel være malebøger eller sjove opgavebøger. Til de større piger på 8 år, 9 år og 10 år vil fine farveblyanter og sjove viskelædere være en god gaveide.
Når I holder sådan en fødselsdagsfest med mange børn, kan det nogle gange være nødvendigt at have aktiviteter i baghånden. Bid til bolle, rundbold, flaskehalsen peger på, tegninger og meget mere kan være gode børnefødselsdag leg.
Alt efter barnets alder, kan forslag som tegnekonkurrence, fisk efter point, byen sover og andre lege som disse også være gode forslag til børnefødselsdag lege.
Under alle omstændigheder kan de fleste børn godt lide børnefødselsdag og fødselsdagsfest. Sig roligt ja, vi skal nok hjælpe med de gode ønsker til fødselsdag.