Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Sengetøj

Her finder du vores udvalg i sengetøj til børn. Det mest populære sengetøj til børn er det sjove sengetøj fra SNURK. Her får børnenes fantasi frit løb med de sjove print og fine motiver.

SNURK sengetøj findes med forskellige motiver og nogle af dem både i voksenstørrelse 140 x 200 cm og junior sengetøj i juniorstørrelse 100 x 140 cm

Børnene kan helt sikkert finde et sæt børnesengetøj som de gerne vil ønske sig.
SNURK sengetøj til børn er det sejeste sengetøj på markedet. Det er fri for grimme kemikalier, produceret i 100% Oeko-tex bomuld og tilmed produceret i Europa. 

SNURK har masser af sjove og fine print at vælge imellem og tiltaler både børn, teenagere og voksne. De allermest populære SNURK sengesæt er astronauten og prinsessen, men man kan få alle mulige sjove print fra det hollandske mærke SNURK. SNURK havfrue, dinosaur eller fodboldspilleren er super populære og det samme er det smukke pom pom print og flower fields. 

Hos Legebutikken.dk forhandler vi SNURK i standard størrelsen 140 x 200 cm, samt alle de sæt der findes i den populære juniorstørrelse. Mangler du en særlig størrelse, f.eks. SNURK med ekstra længde, eller SNURK i dobbeltdyne, så kontakt os gerne på legebutikken@legebutikken.dk. Vi kan nemlig godt bestille særlige størrelser hjem.

SNURK er en super gaveidé til jul. De fleste børn bruger juniordyne fra 2 års alderen og op til 4-5 års alderen, så her er et junior sengetøj perfekt. Herefter skifter de fleste børn til voksendyne. Men bare fordi man bruger en stor dyne, betyder det jo ikke at man ikke gerne stadig vil lege og drømme sig afsted med sjovt sengetøj til børn.

Legebutikken.dk har det største udvalg i Danmark af sengetøj fra SNURK, både junior sengesæt og voksen sengesæt.

En sengerand er ikke kun dekorativ. Den afskærmer også dit barn fra indtryk og giver dermed mere ro til den vigtige søvn.

Gør dit barn ekstra trygt med en sengerand, der beskytter mod tremmesengens hårde træ. Indimellem kan selv det roligste barn komme til at rode rundt i sengen om natten. Med en god tyk sengerand, sikrer du at barnet ikke slår hovedet mod tremmerne. Samtidig er sengeranden med til at sikre, at sutten og nussekluden bliver inde i sengen.