Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Forlaget Bolden

Børnebøger er meget mere end læsning Forlaget BOLDEN udgiver skønne børnebøger til det danske og skandinaviske marked og her er tale om børnebøger som fortjener meget mere opmærksomhed. BOLDEN ønsker at børnene får meget mere ud af en bog end blot læsestof og de arbejder henimod at deres nysgerrighed vækkes gennem leg, læring og hygge.
  Børnebøger der kan og vil noget mere Når vi vælger børnebøger hos Legebutikken går vi efter de skønne farver, flotte illustrationer, lækker indpakning, ekstra tilbehør og en masse sjove gimmicks som virker indbydende og gør leg, læsning og indlæring til en god oplevelse både for børn og forældre.

Vi bestræber os på at have bøger til børn i alle aldre. Til de små har vi pegebøger med og uden lyd og til de store, bøger der er lærerige og sjove. For sjovt er faktisk et af kodeordene når vi finder bøger til Legebutikkens stadigt voksende sortiment. Bøger skal nemlig bruges og ikke bare læses.

At beskæftige sig med skal være sjovt uanset om du er barnet, eller den voksne der læser højt. Når man godt kan lide det, man beskæftiger sig med, bliver resultatet meget bedre. Derfor skal børnebøger give glæde, inspiration og sjov til alle.