Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Kemisæt & mikroskop

Slip din lille indre kemiker eller skøre opfinder ud med vores sjove kemisæt til børn. Her kan I fordybe jer i naturvidenskaben og lege viden om krystaller, magnetiske, vand- eller vindkraft ind med sjove forsøg. Kemisæt er en oplagt gaveide til nysgerrige børn, der elsker naturvidenskab. Men også børn, der ikke finder fysik og kemi så spændende, kan få ny viden og sjov erfaring ved at lære om biologi, fysik og kemi i deres eget tempo med en nærværende voksen til at guide.

Lær om biologi, fysik og kemi med kemisæt, eksperimenter og mikroskoper

Kemisæt, mikroskoper, eksperimenter, anatomimodeller og konstruktionslegetøj – alt dette finder du her. Videnskabeligt legetøj stimulerer dit barns fantasi og øger forståelsen for biologi, fysik og kemi. Med dette legetøj kan konsolspil, Superligaen og Formel 1 nemt blive glemt, mens videnskaben forhåbentlig fanger dit barns opmærksomhed.

Lærende kemisæt til børn

Slip din lille indre kemiker eller opfinder løs med vores sjove kemisæt til børn. Her kan I fordybe jer i naturvidenskaben og lære om krystaller, magnetisme, vandkraft eller vindkraft gennem sjove forsøg. Kemisæt er en oplagt gaveidé til nysgerrige børn, der elsker naturvidenskab. Selv børn, der normalt ikke finder fysik og kemi spændende, kan få ny viden og sjov erfaring ved at lære om biologi, fysik og kemi i deres eget tempo med en nærværende voksen til at guide dem.

Vi anbefaler altid, at der er en voksen til stede, som kan holde øje med, at der ikke bliver efterladt krystalpulver eller andre kemikalier på steder, hvor de kan udgøre en risiko.

Kemisæt med få eller mange eksperimenter

Hos os har vi et stort udvalg af sjove og lærerige kemisæt til børn. Vi har både små kemisæt, hvor I kan lave en vulkanudbrud, og store sæt med op til 101 eksperimenter at dykke ned i.

Valg af mikroskop til børn

Er du i tvivl om, hvilket mikroskop du skal vælge til dit barn? Generelt følger kvaliteten af mikroskoper prisen. Overvej, om I vil studere benene på en død flue eller se, hvad der er inde i en dråbe blod fra et prik i fingeren. Hvis I vil observere blodets indhold, anbefaler vi et mikroskop, der kan forstørre over 400x. Dette ligger i en højere prisklasse, men aha-oplevelserne bliver også meget større, når dit barn selv kan stille skarpt og lære om naturvidenskab hands on.