Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

by ASTRUP

Med det fine univers fra by ASTRUP er det dukkernes tur til at blive forkælet med det lækreste dukketøj og designermøbler. Dansk Design fra by ASTRUP. by ASTRUP er et dansk mærke designet med kærlighed for kvalitet og unikt design som ikke før er set på markedet for dukker og dukketilbehør.
Her finder du det smukkeste kvalitets dukketøj i et udtryk som ligner det rigtige babytøj i nordiske farver og snit. Dukkesenge og de andre dukkemøbler fra by ASTRUP er lavet af træ og har et helt fantastisk finish i designet.
Her er tale om et virkelig luksusmærke indenfor dukkemøbler, dukketøj og tilbehør til dukker. by ASTRUP støtter kræftforskning Hver gang du køber by ASTRUP dukketøj eller dukketilbehør, støtter du forskning omkring kræft. Hvert år donerer by ASTRUP nemlig penge for hvert solgte produkt til forskning indenfor feltet i håbet om at verden en dag bliver fri for sygdommen kræft.
  Forstærk barnets rolleleg med by ASTRUP Når børn leger med dukker drives deres fantasi ud i rollelegen, som styrker deres sociale aspekter og kompetencer. Med dukkeleg skærpes børnenes empatiske evner over for andre mennesker.
Hvorfor ikke give det allerfineste dukketøj til datterens dukke, og en skøn dukkevogn eller dukkeseng som pigerne kan lege med på børneværelset.
by Astrup udvider løbende deres smukke sortiment indenfor dukketilbehør og legetøj til børn. Den grundlæggende ide er fortsat at legetøjet skal have det lille ekstra i forhold til andet legetøj på markedet. Det skinner igennem på alt design og materialebruget. De skønne legesæt i træ tæller nu blandt andet et frisørsæt, et makeup sæt i træ og et sminkebord i børnestørrelse. De smukke, enkle træbiler og dukkevogne i retroinspireret stil skal også nævnes i når vi taler om legetøj i høj kvalitet.
By ASTRUP er et elegant og smukt indslag på børneværelset. De smukke dukkehuse fra by ASTRUP kan bruges som meget andet end dukkehuse. Det kan være udstilling for småtings-samlingen, for rækken af yndlingsfigurer eller endda til legetøjsbiler. Kun fantasien sætter grænser, og den har alle vores børn heldigvis rigtig meget af.