Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Forlaget Globe

Spændende og lærerige børnebøger finder du online hos Legebutikken.dk. Forlaget Globe leverer en perlerække af flotte og inspirerende børnebøger og fagbøger for børn. Se det store udvalg her og lad børnene lege læringen ind.

Børnebøger skal være inspirerende, flotte og solide. Forlaget Globe leverer store og flotte fagbøger for børn. Sortimentet spænder vidt fra kogebøger til børneatlas og til opgavebøger.

Gode fagbøger til børn

Lad børnene fordybe sig i bøger med emner som dinosaurer, havet og naturen. Med børnebøgerne lærer børnene en masse fakta om emner som de finder spændende og medrivende, og de får lyst til at læse mere.
Børnebøger og lærerige fagbøger til børn er både hyggelige til en fælles læsestund men også for børnene selv at fordybe sig i.
Hos Legebutikken elsker vi at gå på opdagelse i bøger til børn som samtidigt er lærerige og inspirerende. Forlaget Globe har bøger om naturen, flotte atlas til børn, kogebøger med mad som børnene selv kan lave og mange andre typer af børnebøger.

Børnebøger er en god gaveidé

Giv en bog i gave til barnet. Selvom legetøj og teknik ofte trækker i barnets interesser er der stadig et stort ønske om fordybelse hos børn. Med gode børnebøger lader barnet sig rive med og især hvis emnet er interessant. Mange drenge finder f.eks. dinosaurer utroligt fascinerende og der findes et væld af flotte børnebøger om dinosaurer. Fortiden er spændende for børnene at dykke ned i og især i denne tidsalder hvor alt går hurtigt, er det rigtigt rart for børnene at træde et skridt tilbage og lade sig fortrylle af gamle dage og sagnomspundne væsener samt fortidens kæmper.