Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Kalendergaver under 70 kr.

Uanset om der skal gives pakkekalender gaver eller adventskalender til børn, finder du her gode forslag til både kalendergaver og adventsgaver til børn. Vi har samlet en masse gode bud på årets kalendergaver til børn. Har du brug for inspiration til specifikke aldersgrupper, kan du med fordel filtrere på alder.

Kalendergaver eller adventsgaver

Det er meget forskelligt hvilke traditioner hver familie har omkring kalendergaver og adventsgaver i juletiden. Nogle giver en pakkekalender med en lille gave hver dag fra 1. december til 24. december mens andre nøjes med en adventsgave for hver af de 4 søndage i advent.
Gavernes indhold varierer naturligvis også – alt efter hvilket budget familien vælger det givne år.
Der er de helt små gaver til pakkekalenderen, som oftest koster mellem 10 og 30 kr. De større kalendergaver som koster op til 100 kr. og det legetøj som f.eks. egner sig til adventsgaver som koster omkring 200 kr.

Hyggelige kalendergaver fra Legebutikken

Julen er hjerternes – og gavernes fest. Den 24. december bugner det med fine julegaver under juletræet, men der er alligevel også noget hyggeligt ved at vågne op til kalendergaver hver eneste dag frem til jul. Her hos Legebutikken har vi samlet smågaver, som vi med garanti ved vil blive et hit hos børnene. 
Når du finder kalendergaver til børn, kan du for eksempel dele større pakker legetøj op i mindre dele. En pakke med badeænder eller togskinner kan deles op, så der er til 2 eller flere decemberdage.

Kalendergaver til børn på 2-4 år kan eksempelvis være små malebøger, farver, klistermærker eller et stykke legemad i træ. Ligesom kalendergaver til de 5-7 årige kan være sjove viskelædere, hoppebolde med lys eller aktivitetsbøger. Til de store børn på 8-10 år kan man f.eks. kigge på ting som yoyo eller hjernevridere som kalendergave til drenge eller en ny dagbog og flotte kuglepenne som kalendergave til piger.
Uanset hvad dine børn elsker at lave, så kan du helt sikkert finde nogle kalendergaver her, som dine børn vil blive vilde med at få i den søde juletid frem til den 24. december.

Her sammensætter du selv kalendergaver til børn, indtil du har samlet dig alle 24 gaver og gjort dem klar til årets pakkekalender. Vil du have det ekstra nemt i år? Så køb en af vores færdige pakkekalendere til børn. 

Adventsgaver til børn i alle aldre

Hos Legebutikken elsker vi traditioner, og især når det kommer til jul og advent. De 4 søndage frem til juleaften fejrer vi med at tænde lys i adventskransene – og selvfølgelig også med adventsgaver.

Adventsgaver kan blandt andet være hyggelige familiespil, eller kreative æsker som giver en hyggelig søndag med familieaktiviteter.
Uanset om børnene skal finde gaverne under juletræet, i julesokken eller noget helt tredje, så er det altid et af julens højdepunkter uanset alder. Derfor har vi her samlet en lang række af hyggelige og anvendelige adventsgaver til børn i alle aldre og i alle prisklasser.
Adventsgaver til en pige på 4 år skal nemlig ikke være det samme som en adventsgave til en dreng på 8 år.

Kalendergaver til dreng

Det kan være svært at finde på kalendergaver og adventsgaver til børn. Og nogle gange især svært at finde på kalendergaver til en dreng. Jo ældre drengene bliver desto sværere bliver det at fastholde dem i legetøjets verden. Men hos Legebutikken gør vi hvert år en stor indsats for at finde på de gode kalendergaver til børn. Også til drengene som er ved at være store. I vores kategori for kalendergaver til børn, finder du alt fra sjove skrivebordsartikler til små spil som egner sig perfekt til kalendergaver til drenge. En dreng på 10 år er ikke for stor til at få pakkekalender gaver, når blot indholdet er rigtigt. Selvom julen i forvejen kan være en dyr tid, kan vi kun anbefale at lægge budgettet for adventskalender og kalendergaver til børn en smule højere end i gamle dage. Man får bare lidt mere for pengene hvis man lægger lidt ekstra energi i at finde de helt rigtige pakkekalender gaver til børnene, i stedet for at fokusere kun på prisen.

Adventskalender til børn

Det kan være svært at finde på de 4 gaver til adventskalenderen, men adventsgaver til børn behøver ikke være dyre. Man kan sagtens finde kreative projekter som de fire adventssøndage kan fordrives med, til priser helt ned til 40-50 kr. Djeco har f.eks. masser af bud på kreative æsker som børnene vil elske at få i adventsgave. Heldigvis handler julen ikke kun om gaverne, men også om samværet mellem børnene og de voksne. December er en hyggelig måned som kan fejres på mange måder. Pakkekalender til børn og adventsgaver til børn er blot en lille del af det. 
Børnenes Adventsgaver

Det er så skønt at se børnenes glade ansigter når der ligger adventsgaver til dem de 4 søndage op til jul. Hos nogle familier kommer adventsgaver fra julemanden, hos andre er de fra forældrene og hos andre igen er det bedsteforældrene der er de glade afsendere. Uanset hvordan det er i din familie, så kan du finde et stort udvalg af adventsgaver i Legebutikken.dk

Adventsgaver findes i mange prisklasser. Det er ikke nødvendigvis sådan, at adventsgaver til børn skal være dyre, eller koste det samme hver søndag. Den ene søndag kan det måske være et spil, og søndagen efter en malebog. Det der er essensen af adventsgaver er, at det skal være noget man kan hygge sig med eller lege med i de lange dage op til selve juleaften. For eksempel kan man bruge puslespil til adventsgaver, det er noget der kan samle hele familien i en hyggestund på sådan en kold søndag.