Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Spil

Køb spil og brætspil til hele familien her. Saml hele familien til en spilledag, og sørg for at have sjove spil til børn i alle aldre. Hos Legebutikken.dk finder du mange prisvindende spil, gamle klassikere i ny forklædning og ikke mindst pædagogiske spil til børn.

Spil til små børn - Samarbejdsspil

Vi er særligt glade for spil til børn, f.eks. det populære Uno kortspil som fås i flere sjove varianter, og de mange skønne spil fra Alga der henvender sig til børn fra 6 års alderen. Spil som fiskespil styrker barnets hånd til øje koordinering.

Klassiske brætspil

Hos os finder du mange klassiske brætspil, som i generationer har samlet børn og familier til hyggelige stunder omkring bordet.
Særligt de klassiske brætspil som Ludo og Matador, kaldes også familiespil, fordi de formår at samle størstedelen af familien til en hyggelig dyst.

Brætspil udvikler dit barns finmotorik og sanser. Et spil som Vildkatten styrker dit barns reaktionsevne og koncentrationsevne. Det styrker reflekserne og observationsevnen.

Familiespil som Matador, Kalaha og Ludo lærer dit barn at tælle og med tiden at kunne overskue konsekvensen af et træk. Det samme gælder naturligvis i Skak – for her gælder det jo virkelig om at kunne gennemskue de næste træk for ikke at blive skakmat.

Strategispil

Vidensspil og Strategispil for de større børn og voksne er altid et hit. Her er brætspil som Stratego, Risk og Trivial pursuit oplagte gaveideer til både jul og fødselsdag.

Rejsespil er altid gode at have ved hånden, uanset om du skal køre en halv time eller flyve i 23 timer. Små praktiske spil, som ikke fylder alverden i bagagen. Spil, såvel kortspil som brætspil, er oplagte julegaveønsker og ønsker til fødselsdag for både store og små børn.

I Legebutikken.dk gaveindpakker vi gerne både legetøj og spil, du skal blot huske at tilkøbe det ved bestilling.