Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Dåbsgaver til dreng

Lad os hjælpe dig med at finde de bedste dåbsgaver til drenge. Vi har her udvalgt de mest populære populære barnedåbsgaver til drenge, for at gøre det nemt for dig. Du kan også finde inspiration til dåbsønsker til drenge her til din søns barnedåb. Find den helt rigtige barnedåbsgave til dreng hos os. Vi leverer hurtigt og pakker gerne ind til gave. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til dåbsgaver til drenge.

Find den helt rigtige dåbsgave til en dreng

Stort udvalg af skønne dåbsgaver til drenge. Find den helt særlige dåbsgave i Legebutikken.dk Her finder du vores knivskarpe forslag til drenge dåbsgaver.

Der er mange faktorer der spiller ind, når man skal vælge den helt rigtige dåbsgave; hvor tæt er du på barnet, er det familie, venner eller naboens søn.

Er du på udkig efter den store gave, den lille gave, et supplement til en allerede købt gave? Find lidt af det hele her i Legebutikken.dk.

Vi har også nogle rigtig seje drengegaver fra Waytoplay, som er stort hit til de mindste drenge.

Dåbsgaver behøver ikke være dyre. Man kan sagtens finde en dåbsgave til dreng som ikke koster alverden. Det betyder ikke at man ikke kan lægge lidt ekstra tanker i at købe en dåbsgave. En dåbsgave kan sagtens være et navnetog med barnets kommende navn hvis man da kender det. Navnetoget sammensættes med togvogne som hver er udskåret til et bogstav. Man tilføjer så et lokomotiv og en togvogn i enden og så har man det fineste tog  - perfekt til dåbsgave til både drenge og piger.

Fødselsdagstog er også en meget populær dåbsgave til dreng, De fine Eventyr Tog fra Kids by Friis vil blive værdsat af forældrene, da det kan tages frem til brug hvert eneste år når der skal fejres fødselsdag. Fødselsdagstogene fås i mange forskellige modeller og varianter. Køb f.eks. et fødselsdagstog i træ fra Goki og husk lys til fødselsdagstoget. Det pynter så fint på et fødselsdagsbord sammen med et bordflag. Bordflagene fra KREA er meget enkle i udtrykket og perfekte som supplement til en dåbsgave hvis man lige synes at der skal give lidt ekstra med i gaven til den lille dreng.

Legebutikkens liste over mest populære dåbsgaver til drenge.

Vi har her samlet de mest populær dåbsgaver til en dreng. Listen tæller mange forskellige produkter som er klassiske gaver til barnedåb. Her er både de store gaver og de mindre gaver lagt ind til inspiration, men det er klar at vi inden for hver type legetøj eller udstyr på listen, har mange forskellige at vælge imellem både hvad angår pris og farver. 

Alle produkter i denne kategori er gode klassiske dåbsgaver som vækker glæde hos modtageren. Og skulle der være givet dobbelt af den samme gave, bytter vi altid med et smil. Vi håber at listen inspirerer til at finde den perfekte dåbsgave til en lille dreng.

Der findes dåbsgaver i alle prisklasser, og også indenfor samme varetype. Her har vi samlet de absolut mest populære dåbsgave kategorier i en overskuelig liste med top produkter. Produkterne kan måske inspirere til at finde netop den gave som passer bedst til det pågældende barn.

Legebutikkens bedste og mest populære produkter til barnedåbsgave til en lille dreng er:

Navnetog - Super populær gaveide hvor man selv sammensætter navnet med fine togvogne med bogstaver

Fødseldagstog - Gaven som er i brug år efter år ved hver fødselsdagsfejring som en del af bordpynten.

bObles tumlemøbler - De motorisk udviklende og stimulerende skummøbler i EVA skum som kan bruges til al mulig sjov leg.

Sansegynge - Den originale sansegynge som er sikkerhedsgodkendt og som kan bruges både til babyer og børn.

Babygynge - Findes i forskellige designs og flere babygynger kan laves om til tumlingegynge efterhånden som barnet bliver større.

Store bamser - Jo større desto bedre. En krammebamse er altid et hit hos børn og der er ofte dømt venskab for livet når bamsen har fulgt barnet siden dåben.

Trehjulet cykel - Den nostalgiske trehjulede cykel som vi kender fra egen barndom - en tro følgesvend gennem barnets første 4-5 leveår.

Løbecykel - En balancecykel som man kan suse afsted på. De fleste børn der bruger løbecykler får ikke brug for støttehjul på deres første cykel, fordi øvelsen fra balancecyklen er så effektiv

Biler og bilbaner - En gave som indbyder til rolleleg. Rollelege forbedrer børnenes sociale evner og gavner dem i deres indlæring.

Spisesæt - Søde gaveæsker med børneservice i melamin som er en super fin gaveide til barnedåben.

Stablelegetøj - legetøj der udvikler og styrker finmotorikken, f.eks. i form af den helt klassiske stableklovn fra BRIO som også går i arv fra generation til generation