Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Børnebøger

Legebutikken.dk tilbyder et bredt udvalg af børnebøger, der omfatter alt fra billedbøger med farverige illustrationer til kapitelbøger til ældre børn. Vores bøger spænder over forskellige genrer og temaer, herunder venskab, eventyr, selvudvikling og meget mere. Uanset om dit barn elsker at læse alene eller nyde en hyggelig stund sammen med dig, har vi bogen, der passer til deres interesser og aldersgruppe. Vi har inddelt børnebøgerne i forskellige kategorier som gør det lettere for dig at finde lige netop den bog du har brug for.

Klassiske børnebøger til alle aldre

Til de helt små børn finder du hos Legebutikken.dk et stort udvalg af børnebøger af arten pegebøger og papbøger som hjælper børnene med at lære de første 100 ord, eller med at lære farver og tal at kende. Pegebøger og papbøger egner sig særligt godt til børn fra 1 år.

Vi har også klassiske børnebøger til større børn, for eksempel historien om Peter Plys - historier fra hundermeterskoven og om Kanin der så gerne ville sove. Højtlæsning for børn starter allerede i 1 års alderen og i mange tilfælde helt op til 9 år og 10 års alderen.

Børnebøger med lyd

Med vores sangbøger og rim- og remsebøger er der lagt op til sjov og ballade og hyggelige stunder for børn og deres forældre. I sangbøgerne til børn finder man klassiske børnesange som vi alle kender fra egen barndom, og uanset om man kan huske melodien eller ej, kan man læse højt som et rim eller en remse og på den måde stimulere barnets sprog. Faktisk lærer børn nemmere sprog når de kan huske rim og remser.
Med sangbøger for børn er det dig eller barnet der laver lydene, men du kan faktisk også købe børnebøger med lyd i. Både sangbøger som Syng sammen og mere sjove bøger som jokes på en snor, som børnene helt sikkert vil synes er hylende morsomme.

Lærerige børnebøger

De lærerige børnebøger fra Legebutikken er blandt andet leksikon om dinosaurer og bøger om solsystemet, men du finder også ordbøger til børn og flotte atlas med billeder og tegninger.

Lærerige bøger til børn kan være mange ting, for børn lærer jo hele tiden nye ting. Ved at læse for dine børn eller lade dem selv læse, udvides deres ordforråd og dermed også deres forståelse af verden omkring sig.

De gode børnebøger fra Legebutikken.dk 

Find lige netop den slags bog du leder efter med vores overskuelige inddeling af børnebøger online.

Malebøger og opgavebøger til børn indeholder timevis af kreativ underholdning. I malebøgerne er der flotte tegninger der skal farvelægges og i de fleste kan man bruge både farveblyanter og tusserne fra den populære træklods. De forskellige opgavebøger til børn spænder vidt fra læring af ord og tal, til trafik og sikkerhed samt sprog i krydsord