Bestil inden kl. 12 og modtag pakken dagen efter | Fri fragt ved kr. 500

Tegne og Male

Blandt vores sortiment finder du et væld af modellervoks og perler fra SES Creative og skønne legesager der udfordrer børnenes kreativitet. Her er et stort udvalg både til piger og drenge.

Det er bestemt ikke alle børn der kan tegne, men hos Legebutikken.dk ved vi at alle børn kan lære at tegne. At tegne er meget lærerigt og det handler ikke kun om den konkrete tegnings resultat. Det handler ligeså meget om at barnet lærer at nedfælde sin fantasi på et stykke papir. Der er også tale om en finmotorisk træning i at tegne som gør barnet i stand til at træne det yderste af fingrene og samtidig vil en god finmotorik påvirke talens center og derved udviklingen af barnets sprog.

At tegne og male handler også om barnets evne til at kunne koncentrere sig. Når man tegner sidder man stille, og det er rart for børnene at kunne slappe af, mens der stadig leges og læres.

Når børn skal lære at tegne er det en god ide at de har noget at kigge efter. Der findes mange gode bud på tegnebøger, som børn kan bruge til at blive gode til at tegne simple tegninger. Børn lærer også af forældrene. Hvis mor og far tegner en tændstikmand, vil barnet forsøge at efterligne det, og når barnet har tegnet efter, får det en umiddelbar succesfølelse som motiverer dem til at prøve at tegne mere.

Både i børnehave og i skole bliver børn bedt om at tegne og derfor kan det være en god ide at man også har redskaberne til at tegne med derhjemme. Start med nogle gode tusser til børn. Stil noget papir eller en malebog og nogle farver frem på bordet så både dit barn og dig selv har nemt tilgang til, at kunne tegne på papir og male i malebog sammen. Børnene elsker nemlig at tegne og male sammen med mor og far.

Hos Legebutikken har vi ganske enkelt de bedste tuscher til børn i vores sortiment. Babytusser og børnetusser fra Carioca er prisvindende tegneredskaber der virker hver gang.

Den populære træklods med tuscher er også genial. Tusserne kan stå selv i klodsen og på den måde er der altid styr på dem.Her finder du Legebutikken.dks flotte udvalg i tegneartikler til børnene.

Der er alt fra SES Creative's økologisk fingermaling og farveblyanter til tusser, farver og farveblyanter til både store og små, trylletusser og fantasifulde tegneskabeloner.