Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

BØRNEVÆRELSE

Opdag et fantastisk udvalg af interiør til børn, herunder børnemøbler, tekstiler, børneudstyr og gynger. Vi har de perfekte idéer og produkter til at gøre hans værelse til et fantastisk legeområde og tilflugtssted.

Derefter skal du i gang med at indrette værelset med alt det andet - nemlig interiør til børneværelset. Det er rammer til væggene, flotte plakater, søde knager og meget mere.
Du behøver ikke mange elementer for at skabe en hyggelig stemning på dit barns nye værelse. Uanset om det er et børneværelse til en dreng eller pige, så kan noget så enkelt som farven på væggen være med til at skabe rummets hovedstemning. De ting som derefter puttes ind i værelset tilpasses barnets livsstadie. 

Hvordan indretter du bedst det nye børneværelse?

Når du skal indrette børneværelse, er det bedst at tage udgangspunkt i det barn, der skal bo der. Er det en ny baby i familien, er det for eksempel oplagt med en sød babyuro, en sengehimmel og en natlampe.
Med de lidt større børn skal du tænke på hvad barnet interesserer sig for. Er det en lille pige der er vild med heste og lyserødt, eller vil din datter have mere spræl på farverne og sjove billeder på væggene. Måske er det et drengeværelse med dinosaur-tema du skal lave eller også skal det hele være lyseblåt med jumboprikker. 

Et hyggeligt indslag på børneværelset er de fine dyreplakater fra ABCLeg, de giver en masse farve til værelset. Hvis du har mulighed for det, så indret børneværelset i små grupperinger. Så der er en hyggekrog, en plads til leg og et soveområde. 
 

7 gode råd til indretning af børneværelset.

  1. Børn har det bedst med at være der hvor de voksne er. Derfor skal man ikke tro at et smart børneværelse kan få ungerne til at opholde sig der. Men man kan hjælpe, især de mindre børn, med at skabe et rum som giver dem lyst til at være der. Et rum hvor de føler sig særligt hjemme.
  2. På et børneværelse skal der være plads til at udfolde sig uden alt for mange begrænsninger. Gulvpladsen er vigtig. Skab plads til at lege, bygge og konstruere på gulvet.
  3. En leg må gerne tage lang tid. Flere dage om nødvendigt. Selvfølgelig er det vigtig at lære barnet at rydde op, men som udgangspunkt skal du ikke afbryde barnets leg. Sørg derfor for en god legeplads hvor dukkehuset eller actionfigurerne kan stå frit fremme.
  4. Opbevar børnenes tøj et centralt sted i huset. Børnene har ikke behov for deres eget skab til tøj når de er små. Det er faktisk først i teenageårene at det begynder at blive et krav.
  5. De mindste børn har ikke fra naturens side et behov for at sove alene i eget værelse. Har du flere små børn, kan du med fordel lade dem dele værelse og bruge et helt værelse til legerum med mere plads til leg og udfoldelse.
  6. Gør rummet hyggeligt med en væg der er tapetseret. En skov, en sandstrand, eller motiver fra det ydre rum, kan skabe en eminent stemning på børneværelset og i øvrigt hjælpe med at sætte temaet for rummet.
  7. Brug slidstærke materialer på børneværelset. Maling kan med fordel være en høj glans så væggene er nemme at tørre af.

Hvordan indretter du drengeværelset?

Hvad har man egentlig brug for på et drengeværelse? En seng og plads på gulvet til at lege, vil de fleste sige, men man kan sagtens indrette et børneværelse til dreng med nyttige genstande som samtidigt skaber et hyggeligt rum for barnet.

Gør det samme med temaet biler og tog. Et gulvtæppe med en bilbane på, en sengebordslampe med en flot racerbil og en uro i loftet med flotte køretøjer. 3 gode og enkle bud på indretning af et drengeværelse som ikke behøver at koste en formue.
 

Det aktive børneværelse

Børn i bevægelse er nøglen for den gode udvikling og læring. På børneværelset kan du sagtens integrere den del i indretningen. Hæng en gynge op midt i rummet og lad børnene udfolde sig med akrobatik og badutspring. Brug bObles tumlemøbler som alternativ til de sædvanelige børnemøbler.

De hyggelige kroge på børneværelset skabes ofte af tekstiler til børneværelset. Det kan være alt lige fra sengetøj til legetelte 

Med det rigtige baby-og børneudstyr er der basis for at barnet udvikler f.eks. de motoriske evner rigtigt hen ad vejen. Her taler vi om alt fra køkkenudstyr som er designet til børn og til gode ergonomiske rygsække som tillader børnene at bevæge sig sundt og korrekt.