Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

La Siesta

Med mere end 20 års produktion af alt indenfor babyhængekøjer og børnehængestole er LA SIESTA en af de førende på markedet for hængekøjer generelt og stativer.

De udvikler selv deres ekstremt sikre ophæng og alle produkter er sikkerhedsgodkendte til mindste detalje. Vælg den rigtige hængekøje til børn
Hos Legebutikken.dk står vi altid klar til at rådgive dig omkring køb af babyhængekøjer. Med en babyhængekøje fra La Siesta giver du dit barn den samme ro og tryghed, som det er vant til fra livmoderen. En babyhængekøje er sikker, og giver baby den rette krumning i ryggen.

La Siesta forsøger at gøre en forskel i verden. De ansætter folk i underbemidlede lande, hvor de kan skabe vækst i økonomien, og forsøger samtidig at være så miljøbevidste som muligt i deres produktion. De er selvfølgelig imod børnearbejde og gør en stor indsats for, at bekæmpe det. Flere af deres produkter er nu GOTS certificerede. Det er en proces som vi Legebutikken.dk er meget glade for at følge og være vidne til.

Hvad er forskellen på en almindelig hængekøje og en hængekøje til børn? En hængekøje som er godkendt til børn har skjulte snore så barnet ikke kan få fingrene i klemme i de mange flettede snore. Ligeledes skal en børnehængekøje have godkendte mål på alle reb og snore, så de ikke tillader barnet at blive kvalt. Derfor ser man på hængekøjer til børn, at rebet i enderne ikke har store løkker som barnet ved en fejl eller i leg, kan få rundt om halsen.

Har du brug for en hængekøje til børn som kan tåle alt slags vejr? Så se den flotte Chico hængekøje fra Amazonas.