Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Dinosaur tema

Her finder du alt hvad Legebutikken kan byde på af børneudstyr og legetøj med dinosaurer. Hvad enten du er på udkig efter en dinosaur bamse eller sengetøj med dinosaur, så finder du det her.

Er du også helt vild med dinosaurs?

Dinosaurer er populære blandt børnene. Hvadenten vi taler om dinosaur figurer eller klistermærker med dinosaurer så er temaet noget som vækker glæde hos især drengene.

Hos Legebutikken er vi altid på udkig efter sjovt legetøj og spændende børneudstyr med dinosaurer. De store forhistoriske dyr fascinerer til stadighed både børn og voksne. Derfor er vores legetøjshylder fyldt med bøger om dinosaurer, malebøger med dinosaurer og flotte Schleich dinosaurer, blot for at nævne en smule af det vi har.

Dinosaurer kommer i mange afskygninger. Den mest populære og nok også mest kendte er Tyrannosaurus Rex. Den går også under navnet T-Rex og er nok især kendt grundet den flotte film Jurassic Park. I Schleich universet er der masser af dinosaurfigurer så man rigtig kan lege skønne fantasilege og lade de store forhistoriske dyr komme til live gennem leg.

Sov med det sejeste sengetøj med dinosaurs

På børneværelset er der også mange drenge der elsker at omgive sig med de prægtige dinoer. Og heldigvis kan man da også få flotte dekorative elementer med dinosaurer til børneværelset. F.eks. det populære SNURK dinosaur sengetøj som klart gør drengeværelset sejt.

Også når man skal på tur kan man udstyre sig med dinosaurer. Fra mærket Affenzahn findes den lækreste børnetaske med dinosaur. Tasken er fremstillet af plastikflasker og er ergonomisk korrekt for barnets ryg og holdning. Og så er den super sjov for børnene at have med sig, for man kan lege med den. Kort sagt den perfekte turtaske til børnehaven med dinosaur motiv ovenikøbet.

Kom i skolen med en dinosaurs tatto

Legetøj med dinosaurtema er bare det hotteste for drengene. Med dinosaur tatoveringer på armene er børnene klar til at udforske naturen. Måske finder de en gammel glemt fortidskæmpe på deres eventyr i haven.