Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Om os

Legebutikken sælger legetøj, børnemøbler og interiør til både private og daginstitutioner i hele Danmark. Vi har en holdning til at legetøj skal kunne tåle at blive brugt, og forhandler derfor mærker af høj kvalitet of læringsværdi.

Legetøj må ikke indeholde sundhedsskadelige og hormonforstyrrende stoffer. I Legebutikken går vi højt op i at alle vore leverandører overholder gældende regler og tester deres legetøj.

 

Legebutikken er oprindelig grundlagt i 2006 af Helle Overgaard med det formål, at skabe et univers med udviklende legetøj. Børn suger læring til sig konstant og leger læringen ind. Derfor har Legebutikken en holdning til at alt legetøj skal udvikle barnets evner, enten motorisk eller sansemæssigt.

 

I Legebutikken sætter vi en ære i at yde en høj kundeservice. Legebutikken leverer hurtigt (indenfor 1-2 hverdage) og tilbyder mulighed for gaveindpakning.

 

Vi har i Legebutikken en bevidst holding til miljøet og har valgt at genbruge alt pap fra vores leverandører herunder papkasser og fyld. Derfor kan du opleve at modtage dine varer i genbrugskasser fra vores mange lækre mærker.


 

Drivkraften bag ABC Leg er:


Bag Legebutikken er Familien Harms, som også driver ABCLeg.dk og Edutoys.dk - Når du ringer til Legebutikken vil du møde Anja Harms, som er tovholder, blæksprutte og som har alle de kreative kasketter på.

 

Hjertelig velkommen hertil.