Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

KREATIV LEG

Vi forstår vigtigheden af at stimulere børns fantasi og kreativitet gennem leg, og derfor har vi håndplukket en række produkter, der inspirerer til uendelige timers sjov og læring. Vores kreativt legetøj er designet til at fremme børnenes motoriske færdigheder, problemløsningsevner og evne til at tænke uden for boksen. Uanset om dit barn elsker at male, bygge, skabe eller designe, har vi noget, der passer til enhver interesse.

Til de små børn er der bl.a. sjove fiskespil fra Vilac, til de lidt større børn er der et væld af hammermosaik fra GOKI, og de ældste børn vil finde mange timers underholdning i de forskellige perler fra Hama og modellervoks er altid et hit.

Kreativ med børn

Blandt vores flotte sortiment kan du finde de populære tusser til børn fra Carioca, fingermaling og modellervoks fra SES Creative.

Sæt gang i kreativiteten hos de helt små børn. Med Legebutikkens store udvalg af tegneredskaber til børn er det tid til at skabe skønne kreationer og gaver med barnets første tegninger. Fingermaling er f.eks. super godt til at lave håndaftryk og fodaftryk, på enten papir eller kanvas, og det er en super hyggelig gaveide til både mor, far og bedsteforældre. Den kreative stund er både for drenge og piger. Er du på udkig efter kreativt legetøj og kreative spil til piger på 5-6 år skal du tage et kig på Crocodile Creek af kreative pakker. Her finder du både kreativt legetøj til drenge på 4, 5 og 6 år, men også til de større drenge på 7-10 år. Det samme gælder naturligvis til pigerne som elsker at sysle med kreative projekter.

Babytusser - de sikre valg fra Legebutikken

Alle babytusser hos Legebutikken.dk er uden skadelige stoffer, og lågene er ventilerede så barnet ikke kvæles hvis proppen sluges. Så sæt bare gang i tegneriet med de helt små børn og lad f.eks. de flotte tegninger pryde væggen 

Touche maxi tusser til børn er super smarte til børn i alderen 1- 2 år. Tusserne står fast i en træklods så det er nemt for barnet at holde styr på dem, og fås i rigtig mange flotte farver.

Lær at klippe med saks med de smarte æsker fra SES Creative. Når barnet er 2 år kan det begynde at øve sig i at klippe med en ufarlig børnesaks. Hos Legebutikken.dk har vi gode lærerige kreative æsker, også til de helt små børn.

Står du overfor den store opgave at skulle købe kalendergaver? Måske har du to, tre eller flere børn og kalender - og adventsgave projektet virker ubeskriveligt stort. Legebutikken kan nemt hjælpe dig. Vi har samlet det mest egnede legetøj til advents - og kalendergaver. Det kunne ikke være nemmere at lave en god adventskalender, som dine børn vil elske end her hos Legebutikken.