Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Julegaver

Her finder du vores bedste forslag til julegaver til piger og drenge. Brug filtrene til at finde de rette julegaver til børn til den rigtige pris. Læs om byttedatoer, sidste frist for bestilling af julegaver og meget mere her Julegaver i Legebutikken.dk
Filtrer
Filtrer efter
Pris
Brand
Alder

Læg julegaver til børn fra Legebutikken under juletræet

December nærmer sig. Traditionen tro betyder det julepynt, julemad, julehygge og selvfølgelig også julegaver til børn. Hos Legebutikken elsker vi simpelthen julen, og alt hvad der hører sig til, men vi ved også, at julen kan være en stressende tid. Derfor har vi gjort julegaveindkøb til familiens børn så nemt som muligt, så du i stedet kan bruge den søde juletid med familien.
Uanset om du er på udkig efter julegaver til drenge eller julegaver til piger kan du finde et stort udvalg her i Legebutikken.dk. Vi har de perfekte julegaver til 1 årige, og et kæmpe udvalg af julegaver til børn på 2-4 år.
Også julegaver til børn på 5-7 år finder du mange af hos os. Så læg julegaver fra Legebutikken under juletræet og gør dette års jul lidt ekstra nem for dig selv og lidt mere magisk for børnene i familien.
Er du på udkig efter årets adventsgaver eller kalendergaver, så kan du også nemt og overskueligt finde de helt perfekte gaver her hos os til at lægge i børnenes julesokker.

Julegaver til mange timers underholdning

Her får du kvalitetslegetøj der sikrer mange timers underholdning, og ikke kun i juledagene
Når juleaften kommer til sin ende, og alle er mætte og har åbnet deres gaver, er det tid til, at børnene skal i gang med at lege med alt deres nye legetøj. Hos Legebutikken har vi en stor passion for legetøj, og vi vil gerne have, at vores legetøj kan blive brugt i mange år. Derfor har vi kun kvalitetslegetøj, som kan holde til at blive brugt igen og igen – også når julen er overstået.
Julegaver til børn på 8-10 år kan nogle gange være en udfordring af finde frem til. Her i Legebutikken.dk sætter vi en ære i at finde legetøj, som også de større drenge og piger på henholdsvis 8 år, 9 år og 10 år synes er sjove at få og lege med.
Vi har på denne side gjort det nemt og overskueligt for dig at finde de helt rette julegaver til dine børn eller de mindste i din familie, som de med garanti vil blive ellevilde med. Så uanset om du er på udkig efter et sejt mikroskop til den kommende videnskabsmand eller en bObles elefant til barnet med masser af energi, så vil du helt sikkert kunne finde den perfekte gave her, som kan blive brugt igen og igen, så julehyggen kan strække sig helt ind i det nye år.

Store Julegaver til børn

Vi ved godt det ikke er størrelsen, der er afgørende, ej heller prisen. Men derimod at ramme lige præcis den gave, som barnet som ønsker sig allermest. Nogle gange har barnet udtrykt et helt specifikt juleønske, andre gange er man på jagt efter julegaver til børn der ikke har lavet en ønskeliste. I Legebutikken.dk har vi lagt et stort arbejde i at finde de allerbedste julegaver til børn, så alle bliver glade. Det kan være et puslebord til dukker, som julegave til pige på 3 år, eller måske en stor pakke med legemad, der er den perfekte julegave til en dreng på 2 år. Brætspil og familiespil er altid et hit under juletræet. Både som julegave til små børn og som julegave til børn på 8 år og 9 år.

Små julegaver til børn

I mange familier er der sat budgetloft på julegaverne. Måske skal du finde en lille julegave til naboens børn. Vi har fundet julegaveideer frem i alle prisklasser. Et kortspil eller en lækker kreativ æske fra Djeco som julegaver til børn er altid i høj kurs. Julegaver til børn findes i alle prisklasser, og det afhænger naturligvis af den enkelte familie hvilket budget der afsættes fra år til år. Nogle familier laver deres egne julegaver, andre familier går ind for genbrugsgaver til jul, og hos andre igen er julen der hvor julegaver til børn udgør hele julebudgettet.
Vi elsker julen i Legebutikken.dk. At pakke julegaver ind og sørge for at de ender hos modtagere der bliver glade. Vi sætter en ære i at pakke pænt ind.
En af de skønne ting ved julegaver til børn er, at få lov at se barnet pakke gaven ud. De store øjne, det glade smil og iveren efter at lege med sin gave med det samme.