Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

TEKSTILER

I Legebutikken finder du alle de tekstiler du skal bruge til børnene. I vores store udvalg af sengetøj til børn, hagesmække, tæpper og legetelte, blot for at nævne nogle af kategorierne, finder du produkter af Økologisk bomuld.

Oeko-tex og bæredygtige materialer.

Tekstiler til børn

Hos Legebutikken har vi de flotteste hagesmække og forklæder til børn. Hagesmækkene findes i mange forskellige udgaver, både med og uden spildlomme. Nogle hagesmække er coatede, hvilket betyder at der er lagt en vandafvisende lag henover bomulden. Det samme gælder forklæderne og det er jo smart at kunne tørre overfladen af efter brug når børnene har været med i køkkenet. De allermest populære hagesmække og forklæder er med Mumi.

Sengetøj til børn findes i mange sjove designs, men hos Legebutikken har vi de allersjoveste sengesæt til børn. SNURK sengetøjet har de sjoveste print og både drenge og piger elsker det. Det er alletiders gaveidé og fås både til de store børn og til små i juniorstørrelse og i voksenstørrelse. Sengetøjet fra SNURK produceres i Portugal og i økologisk bomuld. Der er ingen grim kemi og lugt når man åbner det og det er helt ufarligt for børn at sove i det, selv hvis du undlader at vaske det før brug.

Tekstiler til leg

Legetelte til børn findes i mange versioner og hos Legebutikken er vi især glade for de flotte telte fra Djeco. Med et legetelt kan man skabe en hyggekrog på børneværelset eller i stuen hvor barnet kan både lege, sove eller læse. I det hele taget er det en god ide at bruge interiør og tekstiler til børn, til at skabe flere små rum i de store rum omkring i hjemmet.
Under puder og tæpper finder du de praktiske siddepuder fra Teddysit. De er så tro mod det legende univers og samtidig enorm praktiske i forhold til at kunne nå bordet når man ikke er helt høj nok til at sidde på en almindelig stol.
De yngste er selvfølgelig også tilgodeset med lækre nusseklude og legetæpper til at bruge under aktivitetsstativet på gulvet.