Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

AKTIV LEG

Hos Legebutikken finder et fantastisk udvalg af udendørs legetøj til børn. Vi er dedikerede til at skabe sjove og spændende udendørs oplevelser for børn i alle aldre. Udendørs leg er en vigtig del af børns udvikling og trivsel. Det giver dem mulighed for at udforske naturen, få frisk luft og motion samt stimulere deres fantasi og kreativitet. Med vores udvalg af udendørs legetøj kan du sikre, at dine børn har en fantastisk tid og skaber minder, der varer ved. Vores udvalg inkluderer alt fra klassiske lege som gynger, sandkasse legetøj til mere innovative og spændende legetøj som gymnastikringe, trapez og klatrereb. Vi har også en bred vifte af boldspil, vandleg og andre sjove aktiviteter, der vil holde børnene underholdt i timevis.

Uanset om du er på jagt efter gynger til udendørs brug eller rigtig gode udendørs spil, så er Legebutikken det rigtige sted for dig. Vi har stort fokus på udeleg som skal være sjovt og motorisk udviklende. Legetøj til haven skal kunne holde til at være udenfor.

Legetøj til udeleg

Udeleg kan godt være sjovt i alt slags vejr - når det er varmt er det sjovt at plaske med vand og lege med vandlegetøj, men det er også sjovt selvom det regner. Lad barnet udfolde sig med Legebutikkens udelegetøj i al slags vejr. For selvom børnene ikke altid synes det er lige sjovt at lege ude hvis vejret er dårligt, så hjælper det hvis legetøjet er sjovt og af god kvalitet.

Udendørs legetøj kan være mange ting

Hos Legebutikken finder du både legetøj til sandkassen og til badebassinet. Vi sætter en stor ære i at udvælge legetøj til haven som er sjovt, funktionelt og af mindst mulig belastning for miljøet. Med det lækre BIOplast legetøj fra Dantoy går man ikke galt i byen. Dantoy producerer alt BIOplast i Danmark og bruger sukkerrør i stedet for konventionel plastik. Legetøjet holder længe og bruges af samme årsag også i børnehaver og vuggestuer.

Og selv de små stykker legetøj som sjippetove, hoppeelastikker og gadekridt er nøje udvalgt ud fra vores synspunkt om at legetøj skal være udviklende enten grovmotorisk eller finmotorisk. Udeleg er nemlig virkelig med til at skabe et rum for fantasifuld leg, for her er legetøjet ikke altid lige ved hånden og man må lade som om og bruge sin fantasi langt mere end hvis man er indendørs.

Udeleg - Hvad skal vi lege?

Nogle gange kan det være svært at finde på hvad man skal lege udenfor og selv forældrene kan komme til kort. Heldigvis er der masser af inspiration i bogen 365 lege man kan lege. Den indeholder lege som kan leges af både store og små, og her er aktiviteter til både udendørs leg og til indendørs. Legebutikkens udelegetøj er kvalitetslegetøj som udfordrer sanserne, motorikken (både finmotorik og grovmotorik) og gør udeleg til en fest.

Nogle af Legebutikkens forslag til sjove aktiviteter udenfor, kunne være at stå på løbehjul, stå på rulleskøjter eller hvad med at spille med glaskugler som man gjorde det i gamle dage? Ja selvom sådanne marmorkugler måske ikke umiddelbart virker som oplagte at tage med udenfor, så var det sådan spillet med kuglerne opstod. Man spillede med dem på gaden og det hele gik ud på at vinde hinandens kugler.

Gør haven til husets bedste legerum

Du kan nemt skabe små hyggelige hjørner i haven hvor børnene har lyst til at opholde sig i længere tid. Tag et legetelt med ud i haven så der bliver en hyggelig hulestemning eller hæng en af vores populære hængestole op, så barnet har sin helt egen hyggekrog. Legebutikken har alt hvad der skal til for hænge en gynge eller børnehængekøje op på en sikker måde og alle vores leverandører er sikkerhedsgodkendte leverandører som udelukkende leverer CE godkendt legetøj til udendørs og indendørs brug. Har du det helt rigtige træ i haven, er Legebutikken leveringsdygtige i et stort udvalg af udendørsgynger til både store og små. 

Er du en af de heldige som har bObles legetøj derhjemme, så skal du ikke tøve med at tage det med udenfor. Det motoriske legetøj fra bObles kan sagtens tåle at komme med ud, og skulle det blive beskidt kan du nemt rengøre bObles med vand og sæbe. Ja faktisk er det jo endnu en god aktivitet for børnene at deltage i, og de vil helt sikkert elske at få lov til at tage bObles med i bad når det skal vaskes.