Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Dåbsgaver

Find den bedste dåbsgave her. Vi har samlet de bedste ideer til dåbsgaven til dig. I vores sortiment finder du både klassiske dåbsgaver i træ og andre gode ideer til dåbsgaver. Vi håber du vil finde inspiration til gode barnedåbsgaver hos os. Skal du selv holde barnedåb kan du også finde ideer til ønsker her. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til dåbsgaver.

Der sker noget særligt når et barn får sit navn og en barnedåb er altid en meget særlig begivenhed som fortjener en helt særlig dåbsgave. Her finder du vores bedste bud på populære gaveidéer til barnedåb.

Hvad enten budgettet til barnedåbsgaven er højt eller lavt, går du ikke galt i byen hos Legebutikken. Vi har sjove og klassiske dåbsgaver i alle prisklasser, så en billig barnedåbsgave kan sagtens findes her.

Dåbsgave til drenge

Som udgangspunkt findes der naturligvis ikke legetøj der er forbeholdt et køn fremfor et andet, men der findes nu alligevel nogle klassiske dåbsgaver til drenge som flere forældre ynder at have som dåbsønsker til deres små drenge. Ofte er det f.eks. de populære tumlemøbler fra bObles som blandt andet fås i den flotte blå farve, eller store bamser i lyseblå nuancer. Men ligegyldigt hvad dine barnedåbsønsker er, fører vi hos Legebutikken et stort udvalg af dåbsgaver i alle prisklasser, så du nemt kan finde den bedste barnedåbsgave indenfor det budget, du har sat dig. Brug filtrene og lad dig inspirere af vores store varekatalog.

Ønsker til barnedåb

En barnedåb er den første fest, man som forældre holder for sit barn. Derfor er barnedåben altid en særligt betydningsfuld og glædelig begivenhed for forældrene og familien. Barnedåben er en form for velkomst til den lille ny, samtidig med at man fejrer, at barnet nu har fået sit navn.

De fleste vil gerne give en barnedåbsgave, som er personlig, og meget gerne noget, som barnet kan bruge i en længere periode. Men hvad ønsker en lille baby sig?

Vores forslag til dåbsgaver indeholder både gamle og nye klassikere, personlige gaveideer og ting, barnet kan have glæde af i mange år op igennem barndommen.

Vi har ideer til dåbsgaver, som mest er til barnet, og dåbsgaver, som måske mest er til forældrene (endnu!). Og ting som vækker lige stor glæde hos både dåbsbarn og forældre.

Det populære navnetog

Køb navne- og fødselsdagstog hos Legebutikken og skab glæde til barnedåben med en rigtig sød og personlig dåbsgave som kan bruges resten af barnets liv. Et navne- eller fødselsdagstog er super sødt og kan pynte på hylden, på fødselsdagsbordet eller sågar leges med i det fleste tilfælde. Vi fører dog også navnetog som ikke egner sig til andet end pynt men som til gengæld er så smukt at det fortjener en plads fremme hele året. Det er navne- og fødselsdagstoget fra Kids by Friis der henvises til i dette tilfælde.

Hos Legebutikken.dk har vi både gaveideer til dig, der skal holde en barnedåb, og til dig, som er inviteret som gæst, og vi gør det nemt at finde den helt rigtige barnedåbsgave til ethvert budget.

Endelig er der altid muligheden for at give et gavekort i dåbsgave til den lille ny dreng eller pige. Det kan være en rigtig god løsning, hvis budgettet ikke helt rækker til den bestemte ting, der står på ønskelisten, eller hvis man måske bare synes, forældrene skal have lov til at vælge selv. Vi har barnedåbsgaver til drenge og barnedåbsgaver til piger, og der er selvfølgelig 30 dages returret på alle dåbsgaver købt i Legebutikken.dk. Herudover bytter vi til andre varer i et helt år fra købsdatoen.

Vi pakker altid gerne din dåbsgave ind, for vi synes nemlig, det også er vigtigt, at en dåbsgave tager sig smukt ud på gavebordet.

Gaver til Barnedåb

Når du skal holde dåb, bliver du ofte spurgt efter ønsker til barnedåb. Dette selvfølgelig fordi gæsterne der skal med gerne vil komme med de bedste gaver til barnedåb og det lille dåbsbarn.

Her i Legebutikken.dk har vi samlet en masse gode dåbsgaver og ideer til samme, så du forholdsvis nemt og hurtigt kan lave en liste med ønsker til barnedåb.

For hvad ønsker man sig egentlig på vegne af sit barn. Skal gaver til barnedåb være klassikere som barnet kan få med sig når det engang er voksent og skal flytte hjemmefra. Skal gaver til barnedåb være noget som barnet kan bruge med det samme?

Find dåbsgaver ideer her

Hvad du ønsker, skal du få. Det samme gælder naturligvis ønsker til barnedåb. Måske du ønsker dig noget lækkert aktivitetslegetøj til barnet, eller måske en stor dukkevogn til den lille pige. En løbecykel er ofte et hit til både drenge og piger i barnedåbsgave.
Ønsker til barnedåb kan både være store og små. Hvis du leder efter dåbsgaver ideer i forskellige prisklasser kan du indstille prisfilteret øverst på siden. Det kan jo tænkes, det blot er en lille ekstra gave du skal finde, eller blot vil give en lille erkendtlighed til barnedåb hos fjerne bekendte.