Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

BØRNEMØBLER

Små møbler til børn er altid i høj kurs når du skal indrette et børneværelse. Børnemøbler kan selvfølgelig også bruges til at skabe et lille børneunivers eller børnekrog i stuen.

Møbler til børn

I Legebutikken sætter vi børnene i højsædet. Børnemøbler skal være sjove og spændende, så børnene har lyst til at bruge deres møbler. Samtidig skal møbler til børn selvfølgelig være udført ergonomisk korrekt, så børnemøblerne har de rette mål og funktioner. Her finder du et stort udvalg af børnemøbler som lever op til kravene hos både børn og voksne.

Små møbler til børn

Børn elsker at have deres egne små møbler. For eksempel er de lækre børnelænestole fra by Klipklap i virkelig høj kurs. De er lette at flytte rundt på for barnet og samtidig virkelig stabile og lækre at sidde i.
Et børnebord med stole er oplagte små møbler til børn. Et lille bord og 2 stole kan både være kulisse for et te-selskab, en plads til leg med Schleich dyrene eller måske en lille tegnestue for børn og venner.
Børnemøbler kan være mange ting. Når du indretter et børneværelse er der heldigvis frit spil på sjove og finurlige løsninger. Brug for eksempel gamle trækasser, læg dem på siden, sæt et par stykker forsvarligt sammen, eventuelt malet i forskellige farver. Læg en flot hynde ovenpå og vupti – et multi-opbevaringsmøbel med siddeplads.

Sækkestole til børn

De skønne dråbeformede sækkestole fra Terapy fås i et væld af flotte farver som lyser op på børneværelset, såvel som i stuen. Sækkestole er sjove møbler til børn. En sækkestol er typisk let og nem at flytte rundt på for barnet. Den kan bruges hvor som helst i hjemmet, og kan både være en børne tv-stol, en lille børnesofa og sågar en lille seng til middagsluren hvis man er helt udkørt af leg.

Legebutikken.dk har et stort udvalg af møbler og interiør til børneværelset.

Børnemøbler og motorisk udvikling

En rutsjebane på værelset er drømmescenariet for mange småbørn. Tænk at vågne op om morgenen og tage en sjov tur på rutsjebanen - så er dagen i gang og kroppen vækket til leg. Det kan I løse med den sjove bObles dino, hvor barnets motorik udvikles under leg. I det hele taget er bObles tumlemøbler oplagte til brug som multimøbler på børneværelset, hvor børnene for alvor kan udvikle deres motorik ved leg på sjove børnemøbler.

Tremmesenge og babysenge

De smukke møbler til baby og småbørn fra Ollies Out er helt fantastiske til børneværelset. Vi er altid på udkig efter nye spændende børnemøbler, og det vil du kunne følge med i her på siden.

Billige børnemøbler

I Legebutikken sætter vi altid kvalitet højere end prisen. Derfor vil priserne på børnemøbler her ikke være i den allerbilligste ende, men indimellem lykkes det os selvfølgelig at finde små møbler af høj kvalitet til en lav pris. Når det sker, bliver vi selvfølgelig glade som vores kunder gør. Billige børnemøbler i god kvalitet er altid en dejlig ting.