Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Lærerige børnebøger

Her finder du spændende bøger som tillader børnene at fordybe sig lidt mere i noget de interesser sig særligt for.

Fordybelse for videnbegærlige børn

Lær f.eks. at blive bedre til at tegne, eller lær noget mere om solsystemet og dinosaurer. Bøgerne er spændende for både børn og voksne.

Lærerige bøger til børn

Har du brug for en bog om dinosaurer eller et børneleksikon eller et børneatlas? Så har Legebutikken.dk samlet de fineste udgaver af slagsen. Hvis dit barn interesserer sig rigtig meget for dinosaurer og forhistoriske dyr, så har vi de fedeste bøger om dinosaurer.

Det flotte leksikon om dinoer er spækket med flottet billeder og fakta om de store prægtige dyr fra fortiden. 

Bliv bedre til at tegne med lær-at-tegne bøger fra Legebutikken.dk. Med gode trin for trin illustrationer kan barnet og den voksne lære hvordan man tegner basale tegninger af f.eks. dyr og mennesker.

Børn elsker at kigge i bøger med flotte og sjove illustrationer og når de samtidigt kan lære noget er bøgerne altid et hit. De flotte børneatlas er super spændende at kigge i, og man kan lære en masse om verdens lande og de dyr og mennesker som bor i andre dele af verden. Hos Legebutikken.dk finder du altid et spændende sortiment af gode børnebøger. Vi udvider hele tiden med nye bogtitler til børn.