Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Ansigtsmaling

Ansigtsmaling til børn skal være let at arbejde med og naturligvis fri for farlige tilsætningsstoffer. Køb allergivenlig og økologisk ansigtsmaling uden parabener her.

Når du køber ansigtsmaling til børn, er det vigtigt at undgå unødig kemi og skadelige tilsætningsstoffer. Vi anbefaler i videst muligt omfang at bruge økologisk ansigtsmaling.

Sådan kommer du i gang med ansigtsmaling:

Når du skal i gang med ansigtsmaling til børn, er det altid en god idé at følge disse trin:

  • Vask barnets ansigt med vand og eventuelt en mild svanemærket sæbe,
  • Påfør en parfumefri dagcreme som base,
  • Brug en svamp til at påføre bundfarven på din ansigtsmaling,
  • Lad det tørre, så farverne ikke smitter af på hinanden,
  • Mal derefter de ønskede detaljer med andre farver enten med pensel eller stift,
  • Slut eventuelt af med yderligere tynde detaljer med en smal pensel

Voila, så er projektet færdigt og dit barn kan nu møde op til fastelavn som giraf, tiger, fe eller måske et uhyggeligt spøgelse til halloween.

Nogle dage foretrækker vi at bruge de skønne, allergivenlige farvestifter til ansigtsmaling, særligt hvis det skal gå lidt hurtigt. Andre gange er det altså den økologiske ansigtsmaling, der med pensler og vand giver det flotteste resultat.

Hos os er produkterne altid fri for parabener og andre skadelige stoffer. Den allergivenlige ansigtsmaling er lavet særligt til børn og lever naturligvis op til såvel danske som europæiske kosmetikstandarder.

Ansigtsmaling til børn – beskyt dit barns hud.

Uanset hvilken ansigtsmaling til børn du bruger, så anbefaler vi ikke at den sidder på barnets hud hele dagen.

Brug en uparfumeret dagcreme i ansigtet og vask gerne ansigtsmalingen af efter nogle timer.

For det meste er en våd vaskeklud nok til at vaske vores ansigtsmaling af. Men indimellem vil en mild sæbe gøre underværker. Brug gerne en ansigtscreme igen efter afvaskning, så huden får ro.

Mal ansigtet til fastelavn

Vi kender det alle. Vi får købt noget ansigtsmaling til børnene, fordi det er fastelavn eller halloween og så bliver det gemt væk i en skuffe indtil næste gang.

Vi vil bare sige, at det er mindst lige så sjovt at klæde sig ud og male ansigtet på en regnvåd tirsdag i februar, eller en onsdag midt i sommerferien. Måske endda børnene vil synes det er sjovt at blive malet som små kaniner og kyllinger til påske, eller en julemus i december.

Her i Legebutikken kan du købe såvel økologisk ansigtsmaling som ansigtsmaling uden parabener til børn året rundt.