Bestil inden kl. 12 og modtag pakken dagen efter | Fri fragt ved kr. 500

Perler og Perleplader

Hama perler - en dansk produceret klassiker Legebutikken.dk har stort udvalg af Hama perler og Hama perleplader. Hos os finder du Hama Maxi, Hama Midi samt Hama perlesæt. Der findes også bøger med hama perler mønstre inspiration, så man rigtigt kan hygge med at lave forskellige mønstre og figurer. Den danske virksomhed Hama har gennem årtier produceret den verdenskendte rørperle og de mange flotte perleplader f.eks. med dyr som kan dekoreres igen og igen. Perlepladerne som fås både til de store og de små perler, findes i et væld af motiver. Der er små perleplader og store, formet som søde dyr og fine hjerter. Og de fleste forældre kender til strygeperlerne og de flotte ophæng som børnene elsker at producere kreative ting med. Perler til påske og jul Perler passer til alle højtider, og der findes utallige mønstre på påske perleplader med søde kyllinger og påskeharer. Men også til jul er der lagt op til flot julepynt lavet af Hama perler. Julehjerter, nissemænd og flotte stjerner, alt sammen klar til at blive hængt på årets juletræ. Når børn udøver deres evner indenfor det kreative legeområde og i øvrigt også roses for deres bedrifter, får de mod på mere og udvikler selvtillid og får deres selvværd styrket. De billige Hama perler er danskernes favorit, og det er da også denne perletype der egner sig allerbedst til at stryge til perleplader.

Find også andre hyggelige og sjove indendørsaktiviteter som puslespil til børn eller tuscher og malerbøger her hos Legebutikken.  Motorisk leg er perleleg Når vi taler om perler, behøver der ikke være tale om perleplader altid. Smykkeperler er også i høj kurs blandt børnene. Perler til smykker kan være lavet af mange former for materiale og hos Legebutikken har vi flotte træperler, både store perler og små perler som skal trådes og omdannes til flotte smykker. Den proces er super god for de finmotoriske evner hos børnene. En rolig hånd og koncentration giver flotte resultater. Djecos flotte perleæsker med træperler er farvekoordinerede og egnede til små børn også. Babyperlerne er store og der er ikke fare for kvælning.

Køb perler og sjove perleplader hos Legebutikken næste gang der skal fyldes op i perleskuffen. Her er masser af timers leg og inspiration perlebogstaver eller sjove dyr. Og de ekstra seje selvlysende perler har vi også. Perler til næsten enhver smag og mange timers sjov og underholdning.