Bestil inden kl. 12 og modtag pakken dagen efter | Fri fragt ved kr. 500

365 Lege til børn fra Alvilda

269,95 kr.
Forudbestil - levering ca. 11-06-23

Inspiration til sjove børnelege med genial bog fra forlaget Alvilda.

Hver eneste dag i et år kan du lade dig inspirere af denne fantastiske bog. Den er spækket med sjove og fantasifulde lege til børn i forskellige aldre fra 3 år til 10 år. Der er faktisk også et par enkelte gode ideer til lege med de helt små babyer. Her er både inspiration til kreative projekter som kan laves derhjemme alene og til udendørs lege som man kan lege sammen med andre børn.

På hver side er der en leg eller en aktivitet. Der står beskrevet hvilken kategori legen hører til, f.eks. boldlege, festlege, tegnelege osv. Der står også hvormange deltagere der kan være, fra hvilken aldersgruppe den egner sig og hvilke kompetencer hver enkelte leg er god for. Du finder kategorier som sanglege, bogstavlege, lege med tal, huler, løbelege, gættelege, rollespil, gemmelege og sanselege og meget meget mere.

Bogen er genial til både forældre og pædagoger og lærere som savner inspiration til gode legestunder med børnene.Børnene finder hurtigt ud af at bruge fantasien til at udvikle flere sjove kreationer og lege.

Specifikationer

  • Alder: 3 - 4, 4 - 5, 5 - 6, 6 - 7, 7 - 8, 8 - 9, 9 - 10
  • Mærkning:
  • Størrelse: 20 x 20 cm
  • Brand: Forlaget Alvilda
SKU
alv9788771655537

GRATIS FIF OG NYHEDER