Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Strandlegetøj og sandkasselegetøj

Sandkasselegetøj kan bruges både som strandlegetøj og som legetøj til sandkassen. Det er udelegetøj som beregnet til brug i sand i både regn og sol. At lege i sand er en sansestimulerende oplevelse for barnet.

Sandkasselegetøj til børn

At lege i sandet, om det så er på stranden eller i sandkassen, er en fantastisk sansestimulerende oplevelse for barnet. Børn og voksne kan bruge lang tid sammen på at bygge med sandkasselegetøj i sand og barnet får trænet en masse færdigheder fx ved at skovle sandet op i spanden, eller ved forsigtigt at løfte de små sandforme væk fra sandet, så sandfiguren ikke går i stykker. Strandlegetøj kan bruges i både sand og vand og i kombination findes der ikke noget bedre, for med vådt sand kan man bygge de sejeste og sjoveste sandskulpturer.


Du kan trygt lade den lille kunstners eventyr begynde med Legebutikkens store udvalg af sandkasselegetøj og strandlegetøj.

Sandkasselegetøj til børn i alle aldre. Noget af legetøjet er optimalt at bruge til børn på 1-2 år og andet legetøj til sandkasse er bedst til de større børn på 3 år, 4 år og 5 år. Det kan være små køretøjer som gravkøer og lastbiler, eller det kan være sandkasselegetøj som spande, skovle og sandforme. Også isforme, gryder og kander kan bruges som både sandkasselegetøj og strandlegetøj.

CE godkendt legetøj til sandkassen

Skovle, river og spande til sandkassen - hvor galt kan det egentlig gå med valget af den slags legetøj? Hos Legebutikken ved vi at børnenes sikkerhed altid kommer først og derfor er det også vigtigt at vælge CE godkendt udelegetøj. Også selvom det bare er en lille plastikskovl eller en vandkande til børn. Legetøj skal kunne tåle en belastning uden at splintre, og derfor bør man med fordel undgå det billige plastiklegetøj som ofte findes som strandlegetøj på feriestederne. Køb i stedet sandkasselegetøj som kan holde i flere år og som er sikkerhedsgodkendt med CE mærkningen. Man kan sagtens medbringe strandlegetøj hjemmefra og selvfølgelig sørge for at få det med hjem igen så det ikke efterlades i naturen.

Bæredygtigt Sandkasselegetøj

Dantoy står bag 2 skønne serier legetøj til sandkassen. Den ene er green bean serien, som er fremstillet af rester fra dantoys produktion af andre legetøjsprodukter. Farverne i den serie vil naturligt ændre sig løbende, alt efter hvilke rester der har været i produktionen. Den anden er i bioplast serien, som virkelig er fremtidens plastik. Bioplast er lavet af 90% sukkerrør, et bæredygtigt råmateriale som er dyrket på plantager og ikke i den sårbare natur. Strandlegetøjet er godkendt til kontakt med fødevarer, tåler microovn, frost og opvaskemaskine og indeholder ingen skadelige stoffer for barnet. Når sandkasselegetøj ikke skal bruges mere, kan man med fordel sælge det videre eller sende det til genbrugsstationen så det kan bruges igen. dantoy sandkasselegetøj kan ikke nedbrydes i naturen, for så ville det ganske enkelt ikke være holdbart nok, men til gengæld er BIOplast 100% genanvendeligt.

Gravemaskine til sandkasse

Med en gravko til sandkasse kan man virkelig få flyttet noget sand. Børnene vil elske at have deres helt egen gravemaskine til sandkasse derhjemme. Både piger og drenge vil synes det er sjovt at grave i sandet. Gravko til sandkasse kan sagtens bruges sammen med det almindelige sandkasselegetøj – eller den kan bruges alene. Hvis der er flere børn sammen, kan den ene bruge sandkasselegetøj mens den anden bruger gravemaskinen, og så må man bytte udelegetøj undervejs. Det lærer også børnene noget om tålmodighed.