Bestil inden kl. 12 og modtag pakken dagen efter | Fri fragt ved kr. 500

CARIOCA - Create to learn

og til de større børn er der tale om farveblyanter og tusser af højeste kvalitet, som holder længe. Glitterlimen fra CARIOCA er meget populær blandt de større børn. Den lugter ikke og holder længe når blot låget skrues på efter brug.

Produkterne fra CARIOCA er virkelig lækre at holde ved. Overfladerne på farveblyanterne til babyer er f.eks. helt matte men glatte i overfladen så de ikke hverken har træsplinter eller knaster. 

CARIOCA produkterne er fremstillet i Italien og gennemtestet og CE godkendt. De er uden skadelige stoffer og designet til børn i alle aldre. 

CARIOCA Baby serien indeholder tusser til babyer, farveblyanter til babyer og fingermaling. Nogle af produkterne er godkendt helt ned til 1 års alderen, mens andre er godkendt fra 2 års alderen. Babytusser kendes oftest på kraftige tusser som barnet har nemt ved at holde om og som ikke er farlige at sutte på.

Farveblyanter til helt små børn fra CARIOCA har en særlig blød spids som ikke knækker nemt og som er nem for børnene at tegne med.

Hos Legebutikken har vi et kæmpe udvalg af tegnesager til babyer. Alle produkter til babyer er CE mærkede og godkendt til den specifikke aldersgruppe. Det er vigtigt at man som forældre kun køber CE godkende tegnesager til sin baby og sit lille barn, og der er strenge krav til f.eks. hvor nemt produkterne kan knække, duft tilsætning og så videre.

CARIOCA har eksisteret i mere end 50 år, og er en af de førende producenter af farveblyanter og tusser til børn. Deres produkter er alle pakket rigtig flot ind så indpakningen matcher det lækre indhold og præsenteres flot når de gives som gave til en børnefødselsdag.