Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

by Lille Vilde

Produkterne fra danske by Lille Vilde er nøje udvalgte. Her finder du blandt andet lækre hagesmække og andre produkter i silikone som er et super holdbart materiale der samtidigt er fødevaregodkendt.

Hvorfor vælge by Lille Vilde silikone hagesmæk?

by Lille Vilde hagesmække produceres ud fra slow fashion princippet. Her er ikke fokus på massesalg og masseproduktion. by Lille Vilde har stor fokus på at tænke bæredygtighed, holdbarhed og smukt design ind i alle produkterne. En silikone hagesmæk fra by Lille Vilde er ikke sæsonbestemt, og går aldrig af mode. Og så kan den bruges igen og igen og igen, helt uden tegn på slid. Giv den videre når dit barn er færdig med at bruge den, for et nyt barn vil helst sikkert kunne få glæde af den.

Gulvmåtter fra by Lille Vilde - det kvalitetsbevidste valgt

De flotte gulvmåtter fra by Lille Vilde er modsat mange af de konkurrerende produkter på markedet, af høj kvalitet. Overfladen på de populære gulvmåtter bliver ikke ridset og kan tåle vægten fra f.eks. en højstol eller leg med klodser der væltes. Herudover er de super nemme at holde rene. Man kan tørre dem over med en våd klud eller vaske dem med en gulvmoppe. Det kan de nemlig tåle. Materialet har den bedste samensætning.

  • Øvre lag: PU (Vegansk læder)
  • Nedre lag: Naturgummi

Måttens lag er desuden testet under gældende europæiske standarder og afgiver ingen skidt kemi. 

  • CE godkendt
  • EN71 1-3 (EU legetøjsforordning)
  • REACH (Sporing af farlige stoffer)

by Lille Vilde - Bæredygtigt og holdbart børneservice

Børn har altid haft favoritter når det kommer til valg af børneservice. Med by Lille Vilde service nyder både børn og forældre godt af valget. De fine skåle, tallerkener, kopper og bestik fra by Lille Vilde er alt sammen i flotte farver som barnet vil elske, og i en kvalitet som forældrene vil elske for nemheden i at holde det pænt og vaske det op. Silikone materialet til by Lille Vilde børneservice er det reneste og mest holdbare på markedet. Designet er gennemført så det er funktionelt og kan holde til at blive brugt.

Rengøring af silikone service fra by Lille Vilde

Hvordan rengøres silikone skåle og kopper? Det er super nemt, for by Lille Vilde silikone service kan tåle at komme i opvaskemaskinen. Det er desuden dejligt nemt at rengøre fordi madrester ikke sætter sig så hårdt fast. Men noget andet sejt ved by Lille Vildes silikone service er, at det kan tåle at komme i mikroovn og almindelig ovn.

Fordelene ved by Lille Vilde silikone produkter til børn

  • Alle silikone produkter fra by Lille Vilde kan gå i opvaskemaskine
  • Alle silikone produkter fra by Lille Vilde kan tåle mikroovn
  • Alle silikone produkter fra by Lille Vilde kan tåle almindelig ovn
  • Alle silikone produkter fra by Lille Vilde er uden skadelige stoffer