Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

SOVETID

Skab tryghed med uro til baby. Her finder du et stort udvalg af uroer til baby. En uro skaber tryghed og genkendelighed for baby. Du kan vælge uro med musik og uro i træ. Vælg blandt de mange smukke uroer til baby her.

Find den helt perfekte uro til din baby

Når du skal vælge baby uro er der forskellige faktorer der spiller ind. Først og fremmest, vil du helt sikkert gerne have at babys uro passer til indretningen på børneværelset. Dernæst skal du beslutte om du ønsker en uro i træ, en uro i stof eller måske endda en uro med musik.
Uroer til baby fås i mange flotte designs og farver. Kender du ikke barnets køn, findes der mange neutrale uro til baby. For eksempel kan valget falde på en hvid uro, en uro i brune nuancer eller en helt uden farver. Det vigtige er, at din uro kan bevæges en smule og fanger opmærksomheden fra baby.
Du kender det sikkert fra dig selv, når man ligger i sengen og er ved at falde hen kan man blive hjulpet lidt ekstra på vej mod søvnen, ved at fokusere blikket på en detalje. Det er det samme uro gør for baby.

Uro med musik

En baby uro med musik kan også virke ekstra beroligende på baby. De fleste uro med musik har en begrænset længde på melodien, sådan at den automatisk stopper efter en tid. Det gør at baby vænner sig til at der er lidt lyde omkring sig og at det er helt i orden at falde i søvn alligevel. Vælg eventuelt at købe en sådan musikuro allerede under graviditeten og spil melodien for fosteret løbende. Så forbinder baby automatisk denne melodi til afslapning.
Nogle uroer til baby kan man efterfølgende tilslutte spilledåse til uro, eller man kan købe en spilledåse til uro og lave sin egen baby uro.
Du kan også finde et stort og blødt udvalg af spilledåse baby vil nyde lyden af. En spilledåse til baby findes i mange varianter, fælles for dem alle er at ofte spiller en klassisk afslappende melodi, som vil skabe trygge rammer for baby.

Uro baby elsker

En uro skaber tryghed for både drenge og piger. En uro vil berolige baby fra et tidligt stadie. Typisk bruges en uro til baby fra 0 til 9 måneder. Når barnet er stort nok til at sætte sig op, skal man flytte uroen højere op ved hjælp af uroholder eller helt fjerne den. Baby vil forsøge at række ud efter sin elskede uro og det kan skabe situationer der ikke er ønskværdige.
Når uro rammer baby, skal der en uro til baby for at genoprette balancen. En uro kan selvfølgelig ikke erstatte hverken hud til hud kontakt eller menneskelig omsorg. Men en baby uro kan være med til at lære baby at falde til ro i eget selskab.
En uro bruges til baby. Baby uro kan bruges både til vugge, seng og puslepladsen. En uro i træ med mange farver er god til at fange babys opmærksomhed på puslebordet, så du i ro og mag kan skifte bleen.