Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Pynt og Nips til Børneværelset

Her finder du de sjove og finurlige ting som ethvert børneværelse kun bliver finere af.

Her er alle de ting som både er praktiske og til pynt og der er masser af nips og pynt til både piger og drenge. Måske mest til pigerne.

Her finder du super skønne pompom'er, flagranker og guirlander. Fine snekugler og smykkeskrin som både mor og datter vil elske.

Ofte skal der ikke meget til at pifte et pigeværelse op. En smule nips og pyntegenstande kan ofte være nok. 

Prøv f.eks. at hænge et fint flagbanner op på væggen over børnesengen, eller hæng en fin rispapirslampe op i hjørnet som ellers tomt. 

Et gulvtæppe på børneværelset kan også være med til at afgrænse rummet på en ny måde som giver mere plads rent visuelt. Indretning af børneværelset kan gøres med relativt få midler når først de basale børnemøbler er på plads. En børneseng, et børnebord og en enkelt reol til børneværelset er faktisk alt hvad der er brug for på et pigeværelse. Resten af indretningen kan sagtens udgøres af praktiske opbevaringskasser og sjovt nips og pynt.

I vindueskarmen er der måske plads til en fin snekugle og en sød bamse. Øverst på reolen kan man hænge en guirlande som buer nedad og skaber en hyggelig stemning. Lad barnet selv lave kreativt pynt til børneværelset, f.eks. ved hjælp af Djecos fine kreative æsker hvor man både kan lave guirlander og origami stjerner som kan hænges op. 

En uro er også oplagt som pynt på pigeværelset eller drengeværelset. Når barnet er færdig med puslepladsen, kan uroen sagtens få nyt liv i et hjørne af rummet hvor den stille vil bevæge sig i luften. Skab f.eks. et fint rum-tema med en raket uro, et astronaut sengesæt og selvlysende perleplader med stjerner. Det er nemt, hyggeligt og kan købes for små midler.