Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

DEKORATION

Skal du indrette et børneværelse til en pige eller dreng, så finder du her vores allerfineste interiør og pynt. Vi har nøje udvalgt en række fantastiske produkter, der vil skabe en magisk og personlig atmosfære i ethvert børneværelse.

Indret børneværelset til babyen.

Et babyværelse kræver ofte ikke meget plads og derfor behøver man heller ikke fylde det med legetøj og møbler. Ofte er det de små detaljer som gør værelset hyggeligt, og med enkelte farvestrejf på pynten kan et babyværelse gøres rigtig hyggeligt. 
Tilføj f.eks. en børnelampe med en sommerfugl som kan lyse i forskellige farver, eller en sød lampe.

Skal drengeværelset eller pigeværelset indrettes?

På væggen kan man hænge en sød knage og i Legebutikken forhandler vi knager og hylder til børneværelset hvor man kan hænge et fint stykke legetøj eller en sød børnebøjle med en fin kjole. Det giver en ekstra dimension i rummet og tillader nem udskiftning af den genstand man hænger op. Det er en god måde til opbevaring af legetøj på værelset.

Se også en af de fine snekugler fra Kids by Friis som kan lyse og puste sne rundt og brug den som vågelampe ved puttetid, farveskiftet i snekuglen gør barnet søvnigt og skaber en hyggelig stemning. Lamper på børneværelset er en meget fin måde at skabe stemning og sætte et tema fast på indretningen af børneværelset.

De enkle elementer kan gøre indretningen skøn

Der skal ikke nødvendigvis så mange elementer til for at gøre indretningen af børneværelset nem og hyggelig. Med et af de fine navnetog kan man f.eks. skabe en fin personlig stemning på reolen, og når barnet bliver større kan man lege med toget.
Placer et tæppe eller en legemadras på gulvet som hjælper med at afgrænse nogle af rummets hyggekroge. 

Motorisk legetøj på børneværelset

Legebutikken.dk har Danmarks største udvalg af de sjove bObles tumlemøbler. De kan både bruges i indretningen, men deres hovedfunktion vil altid være at man kan tumle med dem og træne med dem i alle mulige former for leg. En bObles Elefant kan f.eks. både bruges som skammel, ryglæn og vippe. En bObles donut er den perfekte gynge på børneværelset.

Hos Legebutikken.dk synes vi egentlig ikke at der er den store forskel på piger og drenge, men vi ved godt at det som forældre kan være nyttigt at lade sig inspirere af hvad de fleste drenge leger med i de forskellige aldersgrupper og det gælder naturligvis også når man skal indrette børneværelset.