Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Touché Maxi - Tuscher i træklods

De bedste tusser til børn - lær at tegne med Touche tuscher Hos Legebutikken har vi de populære tuscher fra Touche som er i kategorien Maxi tusch. Det er en tyk tusch som er nem for børnene at tegne med, som har en stærk tyk spids og som har en rigtig god farvedækning når der skal farvelægges børnetegninger.

Tuschernes spids kan modstå tryk så børnene godt kan trykke hårdt uden at de spidsen knækker eller trykker sig ind i skaftet på tusserne. De er vandbaserede, hvilket for det første udelukker skadelige stoffer, og for det andet gør dem nemme at tegne med.

Touche maxi tusserne er super gode til brug for at farvelægge store flader. Derfor bruges de også ofte i børnehaver og vuggestuer, fordi de kan holde til noget uden at tørre ud.

Den praktiske træklods til tusser, hjælper børnene med at holde orden, både derhjemme og i institutionen og derfor holder pædagogerne også af de populære Touché Maxi tusser.

Låget på tusserne er ventileret og det betyder blandt andet at låget ikke udgør kvælningsfare hvis børnene skulle komme til at putte låget i munden.