Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Fødselsdagstog

Her finder du flotte fødselsdagstog i træ. Vi har et stort udvalg af fødselsdagstog og lys til fødselsdagstogene. Fødselsdagstogene vi forhandler er fra Bloomingville, Goki og Kids By Friis.

Se også vores populære navnetog, så man selv kan sammensætte de navne man ønsker. Navnetoget findes også i farver og med forskellige lokomotiver. Klassisk, farvet eller som drage; uanset hvilket navnetog der tiltaler dig mest, vil du altid kunne finde et stort udvalg af trælegetøj hos Legebutikken.dk

Hos Legebutikken.dk sælger vi navnetoget til mange forskellige lejligheder. Og her er en række forslag til anledninger og temaer:

Navnetog til barnedåb - Uden tvivl er det oftest som gaveidé til barnedåb at navnetoget er et sikkert hit. Både piger og drenge får sig en super sød gave, som kan stå fremme og pynte på enten børneværelset eller på fødselsdagsbordet år efter år. Vi har kunder som stadig har navnetog gemt fra deres egen barndom, og det bekræfter os i at et navnetog i træ er en klassisk dåbsgave som stadig er populær.

Navnetog til bryllupsfesten - Legebutikken.dk sælger også mange navnetog til brudepar. Her vælger de fleste gavegivere at skrive bruden og brudgommens navn med en mellemrumsvogn mellem navnene, men mange vælger også at skrive TILLYKKE eller andre søde hilsener ind i toget.

Navnetog til virksomheder - Rigtig mange virksomheder har efterhånden et navnetog stående i deres receptioner med virksomhedens navn, det ved vi fordi vi sælger rigtig mange navnetog med samme kombinationer som virksomheden der skal modtage dem. En hyggelig og fin måde at byde sine kunder velkomne på.

Fødselsdagstoget - Den klassiske dåbsgave

Skal du til barnedåb er det rart at have styr på en dåbsgave. Hos Legebutikken synes vi at dåbsgaven skal være noget der kan gemmes og bruges gennem barnets opvækst. Et fødselsdagstog er en rigtig fin gaveide fordi det tages frem på barnets helt særlige dag, nemlig fødselsdagen, år efter år. Fødselsdagstog findes med masser af flotte motiver. Kids By Friis fødselsdagstog er lavet af det lækreste materiale som føles som stentøj og som er yderst dekorativt. Deres fødselsdagstog kan faktisk ofte stå fremme året rundt som en festlig dekoration, fordi der både medfølger dannebros flag og en neutralt flag som ikke signalerer fødselsdag.

Fødselsdags tog til dreng

Motiverne på de flotte fødselsdagstog som du kan købe hos Legebutikken, spænder vidt fra eventyrlige H.C. Andersen til dinosaurer og Cowboys. Især til drengene vil forældrene ofte gerne have noget der er lidt særligt og som barnet vil synes godt om også i takt med at det bliver ældre, og de fine Kids By Friis fødselsdagstog kan da også bruges længe, for der medfølger tal nok til at man kan sætte sin alder op til 21 år.

Fødselsdagstog til pigerne

De fine Harlekin og Columbine fødselsdagstog eller fødselsdagstoget med Enhjørning – hvilket skal man mon vælge? Uanset hvilket går man ikke galt i byen med et flot fødselsdagstog som gave til en lille ny verdensborger. Og uanset om man er til de lyserøde nuancer eller ej, så finder man hos Legebutikken er flot udvalg af de fineste fødselsdagstog i træ også.

Men også navnetoget fra Kids By Friis er et hit. Her vælger man selv hvilke bogstaver der skal udgøre vognene og hver vogn består af det fineste og sødeste lille dyr som holder fast om bogstavet. I toppen kan man sætte et fødselsdagslys så toget kan pynte på fødselsdagsbordet. Man køber lokomotivet og det medfølgende flag separat og på den måde skaber man præcis det navnetog som passer til lige netop den lille dreng eller pige man skal begave.

Både til fødselsdagstogene og til navnetoget fra Kids By Friis kan man købe fødselsdagslys der passer til. De fås både i lyserød, hvid og lyseblå og fremstillet specielt til fødselsdagstogene.