Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Kagepynt og kagelys

Køb fint kagepynt og slikposer til børnefødselsdagen.

Der skal ikke meget til for at gøre en cupcake ekstra festlig. Med ganske få midler og sjovt pynt, kan man få kagerne til fødselsdagsbordet til at ligne små søde kunstværker.

Her finder du kagelys og dekoration til kager og fine godteposer som kan bruges til både slik, popcorn og gaveposer til festlige lejligheder.

Det er ganske brugt at lave små slikposer til deltagerne ved en børnefødselsdag. Men der er mange måder at gøre det på. 

I USA går slikposerne under begrebet party favours eller goodiebags. Det er en lille pose eller æske som børnene kan få med sig hjem fra festen de har deltaget i. Idéen er at det ikke kun er barnet der holder fødselsdag som fejres, men at alle børnene lærer om glæden ved at give.

En godtepose til en fødselsdag behøver ikke kun at indeholde slik og sukkerholdige ting. Man kan sagtens fylde både rosinpakker og tørret frugt i. Men der er også ofte plads til en lille gave i form af et sjovt stykke legetøj, en skæg blyant eller en pakke klistermærker. For at godteposen ikke skal blive for dyr en omkostning, kan det betale sig at finde små ting i pakker, som kan deles op. F.eks. kan en pakke med 6 viskelædere deles op i netop 6 goodiebags, så hvert barn blot får et enkelt styk sammen med f.eks. et mandarin, et æble og lidt andre spiselige ting.

Hos Legebutikken har vi både popcornbægre, slikposer og gaveposer og vi udvider hele tiden vores sortiment af sjovt pynt og tilbehør til børnefødselsdagen. Derfor finder du også ofte gode tilbud på slikposer og godteposer som vi sælger ud, for at få plads til nye varer. 

Når du er færdig med at bruge et popcornbæger kan du forlænge dets liv en smule ved f.eks. at bruge det som urtepotteskjuler. Vi elsker kreative påfund og DYI løsninger der genbruger materialer i stedet for at de blot smides ud efter brug.