❄️ Februar udsalg - Spar op til 60 % | Levering 1-2 dage | Fri fragt ved kr. 500

Bogstaver i træ

Bogstaver til dør er noget mange børn kan lide. At få sit eget navneskilt til dør er lykken. En dreng på 2 år vil måske synes det er sjovest med træbogstaver med dyr, mens en pige på 6 år måske hellere vil have mere enkle bogstaver til dør

Træbogstaver er en populær dåbsgave

Både til navngivning, barselsgave og dåbsgave er træbogstaver et hit. Lige så snart babys navn bliver kendt kribler det i fingrene for at skrive det ned og vise det frem. Og det kan jo gøres så fint med træbogstaver til dør eller bogstaver til væggen. Her finder du bogstaver til børneværelset i fine naturfarver, eller bogstaver med farver og dyr på.

Bogstaver til dør

Du kan bruge bogstaver i træ til dør eller til børneværelsets væg. Brug blot dobbeltklæbende tape til at sætte dem op med. Der er bare noget helt særligt ved at få flotte bogstaver til dør på eget værelse. Sit helt eget særlige rum og alle kan se det. Det er noget både drenge og piger synes er dejligt.
Når du sætter træbogstaver til dør op, er det vigtigt at overfladen er ren og tør. Så klæber de bedre.

Bogstaver til børneværelset er et hit

Når børneværelset skal indrettes, glemmer man indimellem selve døren, fordi man jo selvfølgelig har øje på at indrette børneværelset bedst muligt til sin lille dreng eller pige. Sæt bogstaver til dør op, enten udvendigt eller indvendigt, eller måske på begge sider af døren. For når døren er lukket, kan barnet jo ikke se sit navneskilt til dør inde fra det hyggelige værelse. Det helt lille barn vil naturligvis ikke lægge mærke til det, så når spædbarnets værelse indrettes er det vigtigst med bogstaver i træ til dørens yderside. Men senere hen når drenge på 2 år gerne vil have bogstaver på døren vil det være en fordel også at have navnet på indersiden. Det samme gælder for piger på 3 år som vil synes det er fantastisk også at have bogstaver til børneværelset.

Bogstaver til væggen

Bogstaver i træ behøver ikke sidde på døren. De kan også opsættes direkte på væggen. Sørg blot for en ren tør overflade, og så kan du sætte træbogstaverne op hvor som helst med dobbeltklæbende tape.
Skriv barnets navn eller en sød lille sætning som Her bor Alfred og Drøm søde drømme Filippa over sengen.
Du kan også skrive sætninger med bogstaver til dør. Der behøver jo ikke blot stå barnets navn. Måske kan der stå Indgang på eget ansvar på drengeværelset eller Husk at banke på udenpå døren til den hemmelighedsfulde 9 årige pige. Alle muligheder står åbne, bogstaver til dør kan også bruges til toiletdøren. På indersiden af hoveddøren kan du skrive Få en dejlig dag med bogstaver til dør. Det vil da sende alle i familien afsted med et smil på læben.
Vil du ikke have bogstaver til dør kan de fine træbogstaver bruges til at sætte på kommoder, eller måske på kasserne til huer, vanter og meget mere.