❄️ Februar udsalg - Spar op til 60 % | Levering 1-2 dage | Fri fragt ved kr. 500

Baby uro og Spilledåse

Et aktivitetsstativ stimulerer din baby og hjælper det til at udvikle sanserne. Det kan se, røre, slå til, føle, sanse og smage på legetøjet, alt sammen noget der er med til at udvikle babys sanser. I Legebutikken.dk har vi koncentreret os om aktivitetsstativ i træ, med smukke og enkle detaljer.

Aktivitetsstativ baby 

Et legestativ i træ er funktionelt, enkelt og bliver kun smukkere med tiden. Et smukt aktivitetsstativ træ til det nordiske hjem. Det helt enkle udtryk i et aktivitetsstativ gør, at babylegetøj kan have masser af farve og spræl, uden at du behøver gå på kompromis med det æstetiske udtryk i din bolig. Aktivitetsstativ i træ er til baby i alderen ca. 0 - 9 måneder. Et aktivitetsstativ baby kan selvfølgelig ikke træde i stedet for den menneskelige kontakt, men er et godt supplement i barnets udvikling. 

Legetøj til aktivitetsstativ træ

Du kan selv udskifte legetøjet på det fleste legestativer. Sæt babys legetøj op i forskellige højder, i forskellige farver og med forskellige funktioner på dit barns aktivitetsstativ træ. Det helt lille barn har brug for kontraster i farverne, de lidt større børn har brug for at føle forskellige overflader, og nogle kan lide at daske til legetøjet der hænger ned. Alt leg styrker og udvikler dit barns sanser.

I det første spæde år af dit barns liv bliver det bombarderet med nye indtryk. Derfor kan en stille stund under aktivitetsstativ træ med yndlingslegetøjet indimellem være tiltrængt. Du kan også sidde eller ligge ved siden af din baby, og sammen lege med babylegetøjet på jeres legestativ. Under stativet kan du med fordel bruge et blødt tæppe.

Aktivitetstæppe baby

Legestativ træ bruges til at stimulere babyen, mens den ligger under det og kigger op på legetøj der stille bevæger sig. Mens du på et aktivitetstæppe baby kan fjerne buerne og dermed bruge tæppet som rent legetæppe. Når aktivitetstæppet bruges på denne måde kan baby vende sig rundt på maven og koncentrere sig om nakketræning ved at blive nysgerrig på legetøjet på selve tæppet.

I Legebutikken.dk har vi altid haft mange forskellige slags aktivitetsstativer. Vi har de helt enkle designs som er i træ, og som man helt selv bestemmer tilbehøret til, og så har vi de super bløde og mere farverige babygyms eller aktivitetstæpper som de også kaldes, hvor der medfølger blødt legetøj som alt sammen stimulerer babyens sanser.

De fine aktivitetsstativer i træ fra Little dutch er så enkle og skønne. Der findes meget forskelligt babylegetøj som kan bruges på aktivitetsstativer. Det gode ved de enkle stativer er også, at du selv kan udskifte legetøjet efterhånden. Et legestativ træ står stabilt på 4 ben. Du bør altid efterse og efterspænde dit aktivitetsstativ jævnligt. Vær særligt opmærksom på når baby bliver stærkere at hænge legetøjet højere op, så det ikke bliver muligt at trække sig op ved hjælp af legetøjet.