Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Historier og eventyr

Eventyr og godnathistorier til børn. Her finder du de gode klassiske højtlæsningsbøger til børn. Godnathistorier og gode eventyr som både underholder og opbygger dit barns selvværd.

Vi udvider hele tiden kategorien af børnebøger til højtlæsning så der er noget for alle aldersgrupper.

De klassiske eventyrbøger med H.C. Andersens populære eventyr er et rigtig godt bud på en gaveide til barnet. Bogen er en genfortælling af velkendte eventyr i et sprog som børnene har nemmere ved at forstå, og så er der billeder som man kan kigge på undervejs. Det samme gælder eventyrene af Brødrene Grimm.

Har du svært ved at få dit barn til at sove, kan historien om Kaninen der så gerne ville sove være en rigtig god investering. Bogen er skrevet efter en teknik, som søvndysser barnet, og faktisk så meget at det kan være svært for forældrene ikke at gabe når der læses op. Men nu er det jo sådan at man siger at gab smitter, og derfor kan det være en ekstra super måde at få børnene til at sove på.

De klassiske historier om Peter Pedal og Pippi Langstrømpe er altid populære hos børnene, og så er de også sjove for forældrene at læse op af. Forældrene kan nemlig ofte huske bøgerne fra deres egen barndom, og det giver ekstra smil på læben undervejs i højtlæsningen.

Når man læser højt for sine børn, hjælper man med at stimulerer deres evne til indlæring. Læsningen er derfor en vigtig stund for børnene. Det er hyggeligt og enormt vigtigt for deres udvikling at fordybe sig i ordene som forældrene læser højt.