❄️ Februar udsalg - Spar op til 60 % | Levering 1-2 dage | Fri fragt ved kr. 500

Pegebøger og bøger med lyd

Solide og lærerige. Det er nøgleordene for børnebøgerne i denne kategori. Her findes de klassiske pegebøger som udvider børnenes ordforråd og som har flotte farverige billeder man kan pege på og tale om.

Nogle af bøgerne har lyd i sig, og når man trykker på knapperne i bøgerne siger de sjove lyde. Til stor fryd for de små børn.

Papbøger og bøger til de mindste børn

Det er så hyggeligt at læse bøger sammen med mor og far eller sammen med bedsteforældrene. Tag roligt en af de flotte solide billedbøger frem og sæt dig til rette. Her kan børnene selv bladre i bøgerne, for de går ikke nemt i stykker. De solide papbøger er designet til de små pillefingre så de er nemme at få fat i, og så de kan holde til at blive læst i, også selvom det nogle gange går lidt voldsomt for sig.

De bedste bøger til småbørn

Med babybøgerne kan man lære tal og farver og former og så styrker børnene deres finmotoriske evner når de selv får lov at bladre og kigge i bøgerne. Nogle bøger har en Rør og Føle overflade hvor barnet også får skærpet deres følesanser, f.eks. ved at røre ved en blød kaninpels eller en ru overflade på en bold. I virkeligheden er det det som bøger til små børn skal kunne. Det handler om stimulere sanserne på børnene med børnebøgerne, og senere i livet kommer det helt klart børnene til gode at de har lært at nyde læsningen sammen med mor og far.

Prøv også de flotte sangbøger til børn, som er lavet af kraftigt pap. Her kan man sammen øve sig på sangene og remserne, og dette er med til at udvikle sproget hos børnene.