Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Sangbøger og Børnerim

Sang og børnerim er ikke kun sjovt for børn, men også en fantastisk måde at styrke båndet mellem forældre og børn. Uanset om I synger godnatsange før sengetid, underholdende sange i bilen eller skaber små rimelege i hverdagen, vil disse aktiviteter skabe minder og skabe en varm og tryg atmosfære. Vores sangbøger og børnerim er også et nyttigt redskab for lærere, pædagoger og alle, der arbejder med børn. De kan bruges i undervisningssammenhænge eller som en sjov og lærerig aktivitet i børnehaver, vuggestuer og skoler.

Opdag de mest populære sangbøger til børn

Kan du huske de klassiske sangbøger fra barndommen f.eks Den store Åh Abe! sangbog til børn eller den klassiske Halfdan Rasmussen, Mange af de store sangbøger er lavet med flotte Pop-Up effekter, som giver barnet mulighed for selv at kunne bladre og synge med.

Hvorfor skal du synge for dit barn?

Der er ingen tvivl om at sang og musik er kilden til højt humør i dit barns hverdag. De fleste børn elsker at synge og jo tidligere man starter med at synge sammen med sit barn desto nemmere får barnet ved at lade sangen blive en del af deres barnlige hverdag og deres leg.

Det gør ikke noget at du som forældre ikke har den bedste sangstemme, for børnene er faktisk ligeglade med om stemmen er falsk eller om ordene er forkerte. Det der betyder noget er den kontakt der opstår når børn og forældre synger sammen.

Udnyt en af dagens stille stunder til at synge en sang. Det kan være godnatsangen ved sovetid eller en sang man kan synge sammen i bilen eller på cyklen på vej hjem fra vuggestuen eller børnehaven.

Sjove sangstunder med din baby - styrk båndet og øg kropsbevidstheden gennem sang

Når du synger for den helt lille baby kan du med fordel ae og kærtegne babyens krop, arme eller fødder. Det øger babyens kropsbevidsthed og babyen vil finde stor tryghed i at høre din stemme.

Når babyen er blevet så stærk i nakkens muskulatur at hovedet holde sig selv, kan du begynde at lave ride ranke sange og synge klappe klappe kage med dit barn.

Fagtesange til vuggestue og dagpleje - Mon du bemærket har og hjulene på bussen

De lidt større børn begynder at synes om fagtesangene når de starter i vuggestue eller dagpleje. Det er sange som f.eks. Mon du bemærket har og hjulene på bussen. Har du også nogle gange svært ved at huske melodierne på børnesangene, så er bogen Syng Sammen et kæmpe hit. Bogen har melodierne gemt i sig, så man kan høre præcis hvordan vers og omkvæd lyder.

Brug basale musikinstrumenter til børn når du synger med dit barn. F.eks. er det sjovt for børnene at bruge rasleæg når I synger.