Bestil inden kl. 12 og modtag pakken dagen efter | Fri fragt ved kr. 500

Legekøkken

Hos Legebutikken har vi et stort udvalg af køkkener og legemad i træ, som hele familien vil elske. De smukke legekøkkener i træ fås i mange prisklasser og forskellige designs. Fra det gode standardlegekøkken med tilbehør til luksusudgaven i gummitræ.

Legekøkkenerne er i så god og robust stand, at de kan bruges både hjemme og i institutioner, så de kan danne ramme om mange kreative lege. Den gode kvalitet gør ligeledes, at det kan holde til at blive brugt igen og igen af glade børn, der elsker at lave mad og hygge i deres legekøkken.

Når du køber legekøkken til de små, er det nemlig en god idé også at indkøbe legemad - fra eksempelvis Hape - og måske også et testel til serveringen. Så er de mindste klar til at invitere til mad i deres legekøkken.

Et herligt legekøkken og den fineste legemad til skønne børn

Med et legekøkken kan babyer såvel som børn få mange timer til at gå med kreative og fantasifulde lege. Bag et brød, kog et æg, lav en kop te eller noget helt fjerde. Mulighederne med et legekøkken er virkelig mange, og dette legetøj vil de fleste børn med garanti elske.

I Legebutikken har vi også et stort udvalg af forskellige mærker legemad i træ. Du finder blandt andet et meget stort udvalg af MaMaMeMo legemad – alt lige fra farverige kager til skønne morgenmadsprodukter. MaMaMeMos trælegemad findes nemlig i mange sjove varianter, og der er nok til mange middage på børneværelset og masser af hyggelig familietid.

Franske Djeco har trælegemad i flotte farver til børn, der elsker at være i køkkenet, og her finder du alt fra isboder til burgersæt til dit legekøkken. Æskerne med Djeco legemad er ydermere nemme at have med på farten, så ungerne har lidt at lege med, når I er ude.

Wonderworld legemad i træ finder du et udvalg af frugt og grønt i træ, pakket i flotte trækasser nøjagtigt som på grønttorvet. Wonderworld har også et stort udvalg af hårde hvidevarer i træ til legekøkkenet, og de er superlækre. Her kan du finde alt lige fra vaskemaskiner til den superflotte kaffemaskine i træ, så børnene kan lave cafe latte eller espresso i deres legekøkken til deres trætte forældre.

Ønsker du i stedet at finde legemad af plastik, kan vi anbefale det fine Dantoy legemad, som er 100% uden skadelige stoffer. 

Sæt gang i fantasien med et legekøkken og køkkenredskaber

En vigtig del af alle børns barndom er rollespil. Hvad end de forestiller sig, at de er med i et eventyr med drager og prinsesser, eller at de er kokke i deres egen restaurant, så har rollespil en stor betydning for børns udvikling og læring. Det er her, de udvikler deres fantasi, og det er her, at de lærer at tænke kreativt og abstrakt.

Et legekøkken danner det perfekte grundlag for mange rollespilslege for babyer og børn. Lad de små lege far, mor og børn med dukker og et herligt legekøkken, eller lad dem invitere dig og familien på lækker mad, lavet i deres fine legekøkken. Det er virkelig kun fantasien, der sætter grænser for, hvad de mindste i familien kan få ud af deres legekøkken.

Køkkenredskaber er det helt nye inden for legetøj til børn, og hos Legebutikken forstår vi godt, hvorfor mange forældre vælger at berige deres børns dagligdag med sjove komfurer, køleskabe og køkkenmaskiner.

Alle børn synes det er sjovt og spændende at stå på egne ben og endda gøre det samme, som mor eller far gør. Det er den bedste måde, hvorpå barnet får en selvstændig og fantasifuld start på livet – for der er ikke langt fra et børnekøkken til et almindeligt køkken. Vi ved alle, at børn ser op til sine forældre, og det er derfor disse legekøkkener til børn er en helt perfekt tilføjelse til enhver familie. Uanset om barnet leger alene eller sammen med søskende eller venner, så er disse legekøkkener indgangen til et sjovt, lærerigt og spændende univers af voksenbeskæftigelser.

Køb et legekøkken, der aldrig stopper med at underholde

Med et legekøkken er dit barn garanteret mange timers god underholdning. Det fantastiske ved dette legetøj er nemlig, at der er utallige muligheder for nye og sjove lege – både på egen hånd, men også sammen med andre. Legene vil aldrig blive ens med et legekøkken, det vil nemlig blive en ny og anderledes historiefortælling hver eneste dag – præcis ligesom hjemme ved mor og far.

Giv dit barn noget sjovt, brugbart og superunderholdende legetøj, der med garanti vil give en masse smil, grin og gode oplevelser. Find også et sort sortiment af legetøj og køkkenting til når børnene med i køkkenet.