Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

Legemad og køkkener

Opdag vores farverige og realistiske sortiment af legemad, der inspirerer til kreativ og lærerig leg. Fra friske frugter til gourmetmiddage, vores legemad sæt bringer fantasifulde legekøkkener til live. Fremmer sociale færdigheder, rollespil og sund ernæringsbevidsthed

Mad er en stor del af vores hverdag, og at børn i en tidlig alder kan få indblik i forskellige råvarer, og hvordan køkkenet fungerer, synes vi hos Legebutikken er genialt. I Legebutikken.dk finder du et bredt udvalg af legemad. Det er primært legemad i træ fra anerkendte mærker som danske MaMaMeMo, Jabadabado Djeco og Hape. Du kan dog også finde plastik legemad fra Dantoy i vores sortiment. Det er natuligvis 100% uden skadelige stoffer, så du trygt kan lade dit barn lege med det.

Nok har alle brands deres egen stil, men det gode ved den herlige legemad er, at uanset design kan det hele sammensættes og danne et fantastisk legekøkken til de små kokke i huset. Se vores skønne udvalg af legemad lige her, og blev inspireret til timevis af hyggelig leg og masser af kreativitet.

MaMaMeMo – en farverig verden af legemad

MaMaMeMo står bag en masse skøn legemad i træ. Uanset om du vælger et lækkert pølsehorn eller en skør kajkage med det herligste udtryk, så er al legemad fra MaMaMeMo fuld af fine og virkelighedstro detaljer, som lærer børn om madvarer og køkkenmaskiners udseende, farver, former og funktioner. MaMaMeMo legemad og køkkenmaskiner gør det sjovt og underholdende for de små at lære om køkkenet, og med legemad fra MaMaMeMo får de lov at være kreative og lege i timevis med det skønneste legetøj. Her kan de lave de mest velsmagende retter til mor, far, søskende, venner såvel som yndlingsbamserne.

Legemad træ fra Hape

Det anerkendte mærke Hape har et stort udvalg i legemad træ. Ofte kombineres det med enten filt eller plast, så der udvikles flotte og lærerige legemadssæt. For eksempel den sjove legemad træ Pizza eller fastfood sættet som begge har kombinationer af træ og et andet materiale.

Legemad i træ fra Hape ligner den mad vi kender fra supermarkedet. Det samme gør MaMaMeMo legemaden. Hos MaMaMeMo går de altid lige skridtet videre og legemad i træ derfra ligner i den grad det vores børn ser i dagligdagen.

Legemad og børnevenlige knive får børn med i køkkenet

Lige her på denne side finder du Legebutikkens store udvalg af legemad fra blandt andet HABA, Wonderworld og Hape. Især legemad fra HABA er vi helt pjattede med. Denne legemad i stof er i en skøn kvalitet med mange gode detaljer, som alle børn og babyer elsker at lege med. Der kan tilberedes alt lige fra morgenmad med spejlæg til 3-retters menu med fantastisk flotte is og kager, samt et væld af friske frugter. 

Fra Hape og Wonderworld får du lækker legemad i træ - med masser af flotte detaljer, der virkelig får denne legemad til at ligne rigtig mad. Børnene vil elske at servere dagens ret for familien og slutte af med en kop dejlig te fra et af de flotte testel eller grydesæt. Denne legemad indbyder virkelig til hyggelig familietid. Hvis du godt kan lide det holdbare og lækre legetøj i træ - så vil du elske vores brede udvalg af trælegetøj

Jabadabado legemad i træ er bestemt også dejlige ting. Her får du for eksempel en skøn isvogn i flotte pastelfarver. En isbod kan du også få fra danske MaMaMeMo, som også har lavet både tapassæt, slikbod, espressomaskiner og meget mere. Alt sammen for at gøre legen med legemad endnu sjovere og mere virkelighedstro. Gå på opdagelse blandt alt det spændende legemad træ du finder på Legebutikken.dk. Her er noget for enhver pengepung og enhver smag.

Kinderkitchen står bag de børnevenlige knive, som er designet til, at børn kan være med i køkkenet uden at skære sig. De kan nemlig ikke skære igennem de søde, små fingre – men et æble kan de klare. Knivene fra de to brands er derfor geniale at have i køkkenet, når jeres børn skal lære at lave mad. De fås i forskellige farver, og bladet er designet som søde dyr med snude og øjne. 

Børn der leger med legemad – hvad enten det er legemad i træ eller ej – får et mere nuanceret indtryk af mad, og får måske endda også lyst til at smage flere forskellige ting. For når du har leget at du spiser tapas, så er det måske slet ikke så farligt at smage på det. Eller hvis du leger at du skræller kartofler og gulerødder, så kan det være du har mere lyst til at hjælpe til i køkkenet, så snart du er stor nok til det. Der er altid noget barnet kan hjælpe med i køkkenet. Skylle agurken, klippe persille i en kop og meget mere. Lad børnene prøve at være med, du har jo set hvor gode de er til at lave mad i deres legekøkken.