Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

bObles Elefant

Ligesom alle de andre tumlemøbler fra bObles, har bObles Elefant også en masse gode motoriske funktioner. Den runde ryg og de flade fødder gør nemlig, at den kan vende begge veje – og det kan føre til en masse forskellige lege.

bObles Elefant - et sjovt balancebræt

Har du et lille barn derhjemme, kan I lægge Elefanten på siden, så dit barn kan ligge på maven henover Elefanten. På den måde får han eller hun styrket og trænet sin nakke, så hovedet med tiden kan holde sig selv. Den er også ideel at kravle på for de små. Lægger Elefanten på siden, kan man også hoppe op og ned på den. Når børn hopper, styrkes nemlig deres krydskoordinering. Senere kan dit barn anvende bObles Elefant som gyngehest og balancebræt. Vend buen ned af, så Elefanten kan vippe. Står dit barn med fødderne på Elefantens fødder, kan han eller hun træne sin balance. Er dit barn rigtig sej, kan han eller hun hoppe ned fra Elefanten imens den vipper. Du kan også selv prøve, og teste hvor god din egen balance er! Elefanten fungerer også som rutsjebane, og i kombination med bObles Krokodille kan I kreere jeres eget lille legestativ med trappe og rutsjebane. Krokodillen har nemlig en rillet ryg, som de små kan gå op ad.

Har I en masse forskellige tumlemøbler fra bObles, kan I også lave en lang forhindringsbane. De forskellige former kan nemlig gøre banen ekstra udfordrende.

En naturlig del af indretningen

Men bObles Elefant fungerer ikke kun som et element der indgår i aktiv leg. Den kan også bruges som stol og bord til tegneaktiviteter, the-selskabet, fjernsynskiggeriet og meget andet. Den kan derfor indgå som en naturlig del af indretningen på børneværelset og i stuen.

Uanset hvad I vælger at anvende Elefanten til, er der masser af muligheder for at styrke dit barns sansemotoriske udvikling igennem kreativ leg. Og lige meget hvilken alder dit barn har, vil lege med Elefanten være sjove. Både for dit barn, men også for dig der kigger på.

Anbefalet af fysioterapeuter

Ligesom alle de andre tumlemøbler fra bObles, er Elefanten også anbefalet af fysioterapeuter. BObles samarbejder med børnefysioterapeut Louise Hærvig, og hun fortæller, at barnets motoriske udvikling bygger på sansestimuli, nærvær og nysgerrighed. Det har bObles tydeligvis for øje, og derfor er deres tumlemøbler rigtig gode for børn. Du kan se alle  bObles produkterne her

Selv materialerne er børnevenlige. Elefanten er nemlig fremstillet i EVA-skum, som er stærkt og holdbart og fri for skadelige ftalater. Overfladen er skridsikker og kan nemt tørres af med en våd klud eller skylles under bruseren i ny og næ. Den er testet til børn – af børn.