Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

bObles Krokodille

Frygt ej – bObles Krokodillen er slet ikke så farlig som den lyder. Faktisk er den ganske sød, og giver gerne en hjælpende hånd til den motoriske udvikling. Se, det er da en ven man kan regne med!

Hvordan leger du med bObles Krokodillen?

Krokodillen lægger op til så mange fantastiske lege, at det kan være svært at nævne dem alle.

  • Brug bObles krokodille til trappeleg
  • Er I så heldige at have to søde Krokodiller derhjemme, kan I lægge dem i forlængelse af hinanden, så dit barn kan kravle – eller gå – op og ned ad ryggen.
  • Vend Bobles krokodillen om, så dit barn kan kravle op ad den glatte side.
  • Krokodillen kan også bruges som balancebræt i samspil med bObles Kyllingen. Vender I Krokodillen om på den takkede ryg og lægger bobles kyllingen ind i det midterste hak, vil der opstå en blød bue – og dermed kan dit barn balancere på krokodillen og styrke sine motoriske evner.
  • Skal det være endnu vildere, så prøv at lægge en bObles skildpadde under krokodillen og brug den som en vippe der kan dreje alle veje. Super sjov balanceleg.
  • bObles Krokodille er også rigtig god at hoppe fra. Dens trin gør nemlig hoppelegen endnu sjovere, og så styrker det dit barns krydskoordinering. 

Bobles krokodille og motoriske øvelser

Krokodillen er et af vores yndlings tumledyr fra bObles. Og vi forklarer gerne hvorfor! Krokodillen indbyder nemlig til en masse sjove lege, hvor der er rig mulighed for at styrke og udvikle de motoriske evner. Den har en masse funktioner, og særligt er vi vilde med, at Krokodillen danner en trappe. Mange små børn elsker at gå på trapper – det er udfordrende, sjovt og styrker kroppen på en rigtig god måde. Men Krokodillen kan også bruges til mange andre ting.

Overfladen er skridsikker og gør derfor, at dit barn kan lege lige så meget som han eller hun vil, uden at skulle være bekymret for at falde hele tiden.
Dit barn kan også styrke ryg og nakke, hvis han eller hun ligger på maven på siden uden trin.

Bobles krokodille og barnets alder

Alle bObles tumledyr opfordrer til leg uanset alder. Krokodillen kan bruges fra barnet er helt lille og op til skolealderen.
Vil dit barn hjælpe med madlavningen, kan I også anvende bobles krokodille som en forhøjning, så det er nemmere at nå køkkenbordet.

Som alle de andre tumledyr fra bObles, er bobles krokodille også fremstillet i det stærke EVA-skum. Det er uden skadelige ftalater og sikrer dit barn en sund leg. Overfladen er skridsikker og gør derfor, at dit barn kan lege lige så meget som han eller hun vil, uden at skulle være bekymret for at falde hele tiden.

Tumledyret er tilmed let at rengøre og holder hjemmet fri for mærker og ridser. Så der er ikke så meget at rafle om – bObles Krokodillen er et fantastisk stykke legetøj.