Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

bObles Kylling

Hop, styrk, balancér! Ja, med bObles Kylling får dit barn rigtig mange motoriske udfordringer igennem kreative og underholdende lege. Kyllingen er en oplagt barselsgave.

Sådan leger du med Bobles Kylling

Et ofte stillet spørgsmål er, hvordan kan vi bruge bobles kylling til leg? Der er mange legemuligheder med kyllingen fra bObles.

 • Placer flere kyllinger i forlængelse af hinanden, så dit barn kan hoppe fra den ene til den anden, og derved styrke sin krydskoordinering.
 • Byg en bane op med flere Bobles tumledyr, for eksempel Bobles Kylling, krokodille og elefant. Gerne så banen går både op i højden og ned igen. Så barnet rigtigt får brugt kroppen undervejs.
 • Bobles Kylling kan også bruges som trædesten eller som en lille skammel, hvis dit barn mangler de sidste par centimeter til at nå et andet stykke legetøj.
 • Sæt kyllingen under Bobles Krokodille og få en sjov vippe.

Kan vi lave øvelser med Bobles Kylling?

Ja bObles kylling er oplagt til øvelser til både små børn og store børn.

 • Styrk nakken
  Læg baby på maven over Bobles kyllingens runding, og styrk ryg og nakke. Det er en rigtig vigtig del af den motoriske udvikling, da ryg og nakke holder os oprejst og stærke.  Det er også en god støtte til børn der ikke er så glade for at ligge på maven.

 • Styrk balancen.
  Læg Bobles kyllingen med rundingen nedad og brug den som balancebræt. Når der er styr på balancen med kyllingen, så kan I prøve at fortsætte med bObles skildpadden.

 • Styrk vestibulærsansen
  Denne øvelse kræver en bobles kylling og en bobles elefant. Stil elefanten med rundingen nedad og kyllingen i elefantens hulrum. Baby eller tumling lægges henover den lige flade og nu skal du vippe elefanten frem og tilbage, mens du har en hånd på barnet. Det gøres blidt og forsigtigt i starten. Øg farten og buerne efterhånden som barnet vænner sig til det.   


Bonusinfo: Bobles Kylling kan også bruges som fodhviler. Så kan dit barn slappe helt af i muskler og led, mens barnet sidder på en stol eller et tumledyr.

Hvor længe kan vi bruge en Bobles kylling?

Bobles kylling kan bruges af børn i alle aldre. Faktisk er den det mest solgte Bobles tumledyr, netop fordi den kan bruges af alle. Det er en oplagt barselsgave som kan tages i brug meget tidligt. Bobles kylling er også en god dåbsgave, da den bruges i lang tid.

Brug kyllingen alene eller i kombination med andre bobles dyr.

Skønne farver der stimulerer

Ikke nok med at børn kan bevæge sig med bObles tumledyr, deres farver virker også stimulerende på de små. Mange børn bliver tiltrukket af det flotte og farvede legetøj. Og farver sætter da også forskellige følelser i gang indeni.
Bobles dyrene fås i et utal af smukke farver og kan sammensættes på kryds og tværs. Så selvom du har en rosa Bobles Kylling, kan du også sagtens have en blå Bobles Elefant eller en marble Bobles Dino.

Tryg leg med Bobles kylling

bObles Kylling er fremstillet i det ufarlige EVA-skum, som er fri for skadelige ftalater. EVA-skummet er nemt at rengøre og suger ikke vand. Det har en skridsikker overflade, så dit barn kan stå godt fast. Når dit barn er blevet træt og det er tid til oprydning, kan Kyllingen skubbes ind under Elefanten, så den ikke fylder så meget. Praktisk, underholdende og et godt motorisk redskab.