Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

bObles Myresluger

Fire tumlemøbler i ét. BObles populære tumlemøbel, Myreslugeren, har rigtig mange gode egenskaber, og på grund af dens multifunktionalitet, kan den anvendes forskellige steder i huset.

bObles Myresluger – mere end blot legetøj

Med en bObles myresluger får du i alt 4 suveræne tumlemøbler i ordets bogstaveligste forstand. De to største dele kan nemlig anvendes som børnebord på værelset og de to mindste som stole. Med sættet kan man skabe et hyggeligt og anderledes miljø på børneværelset. De store dele kan man træde på, kravle under og gå på line på, på de smalle kanter. De to mindste dele af bObles myreslugeren har en buet side så man kan bruge dem til balanceøvelser. Brug bObles myreslugeren i en tumlebane sammen med f.eks. en bObles krokodille og leg jorden er giftig. Sværhedsgraden forhøjes afhængigt af hvordan du vender delene.

Hvad kan du med bObles myresluger?

  • Brug dem som børnemøbler
  • Leg jorden er giftig
  • Gå på line
  • Lave balanceøvelser
  • Kravle, krybe og hoppe
  • Lav tuneller
  • Bruge den til ryglæn på et bObles rullebræt

Motorik og kropsbevidsthed med en bObles myresluger

Det er vigtigt for børn at være i bevægelse og for nogle børn især kan det være svært at sidde stille. De to små bObles myreslugere har en buet bund, hvorfor dit barn kan sidde på stolen når han eller hun har brug for afkobling, og samtidig få stimuleret sin kropsbevidsthed og balance. Vi kender konceptet fra skolerne hvor stolene bliver mere ergonomiske og kan vippe en smule i sædet – det hjælper nemlig på koncentrationen, og med en bObles myresluger kan man træne dette fra en tidlig alder.

Hvilke lege med en bObles myresluger?

BObles Myresluger-sættet giver dig og dit barn rig mulighed for at lege en masse forskellige lege sammen. I kan bygge en trappe, så dit kan øve krydskoordinering. Myreslugerne kan også stables til et højhus, hvor dukker og bamser kan bo. Har I flere forskellige bObles tumledyr, kan I sammen med Myreslugerne lave en udfordrende forhindringsbane der med garanti vil være sjov og udviklende! De to mindste Myreslugeres buet bund gør også, at både små og store børn kan øve deres balance ved enten at sidde eller stå på myreslugeren. Elsker dit barn at bygge huler, kan de søde Myreslugere også være muren der holder tæppet svævende, så hulen bliver hyggelig og lun. Kun jeres fantasi sætter grænser!

De fire bObles myreslugere

De fire Myreslugere kan sættes ind i hinanden og på den måde fylde mindre i indretningen, når de ikke er brug.
Se den største og den mindste Myreslugers mål her:

  • Den største Myresluger: 41 x 48 x 24 cm
  • Den mindste Myresluger: 15 x 24 x 10 cm


Husk at vi hos Legebutikken altid har gratis fragt på bObles Myreslugeren.