Spar op til 60% på vores OUTLET lige nu

bObles Skildpadde

En vippende snurretop. bObles skildpadde har mange gode funktioner som styrker og udvikler dit barn. Da den både har en buet og en flad bund, kan den nemlig bruges til adskillige motoriske lege.

Hvorfor vælge en bObles skildpadde?

bObles skildpadden er helt optimal for både børn og voksne at bruge som balancebræt. Det kraftige skum gør den nemlig ganske stærk, og I kan derfor balancere på den søde skildpadde uden problemer. Vend blot skjoldet nedad, og hop op på den flade mave. EVA skummet er blødt og rart at stå på og man kan mærke at føles rart at stå på det med bare tæer. EVA skummet som bObles skildpadden er lavet af, ridser ikke gulvet og efterlader ingen mærker.

Det kan du bruge bObles skildpadden til:

  • ryg- og nakketræning
  • balanceøvelser
  • tumlerier
  • forhindringsbane
  • siddepude
  • vippebræt
  • snurretop

bObles skildpadde til baby, børn og voksne

Helt fra babyalderen kan en bObles skildpadde bruges. Læg babyen på både den buede og flade side afhængigt af om det er ryg eller nakke der skal styrkes. Vip med brættet og stimuler babyens vestibulersans fra en tidlig alder. Motorisk legetøj er godt for balancens udvikling senere i livet.

Har du børn der har lært at gå, kan de lave en forhindringsbane med bObles Skildpadderne, og hoppe fra ø til ø uden at røre jorden. De kan også bruge bObles Skildpadden som en udfordrende stol, eventuelt i samspil med bObles Donut. De kan derfor styrke deres krop selvom de sidder ned. Og alle har godt af at øve balancen. Som voksen bør vi f.eks. forsøge os med dagligdagsrutiner mens der balanceres. F.eks. næste gang der skal skrælles kartofler ved køkkenvasken. Op at stå på bObles skildpadden og styrk dine sanser, muskler og balanceevne. 

Med en bObles skildpadde styrker du kropsforståelsen

Hos Legebutikken er vi stolte af at være ambassadør for bObles. Vi er vilde med deres kreative univers, som styrker motorik og kreativitet hos både børn og voksne. Vores kropslige forståelse styrkes når vi øver balancen med en bObles skildpadde, og det er en vigtig faktor for os at kunne tilbyde jer legetøj med mere end en funktion. Det kan vi med bObles, og vi er store fans af alle deres tumledyr. Vi anbefaler jer dem alle, men vil I gerne udfordre jeres balance, peger vi på Skildpadden. De fine farver på bObles skildpadden passer flot ind i de danske hjem og vil med garanti føre til en masse timer fuld af sjov leg!

Hvad er bObles skildpadden lavet af?

Du kan være ganske rolig. Bruger du en bObles skildpadde som balancebræt undgår du ridsede gulve - bObles skildpadden er nemlig et balancebræt der skåner gulvene, bObles tænker over det hele når de designer legetøj, og de har derfor også taget højde for hjemmet. Alle bObles tumledyr er nemlig fremstillet i det kraftige EVA-skum. Det er helt fri for skarpe kanter og den bløde, men stærke overflade gør, at hverken gulv eller møbler tager skade. Trods det, er tumledyrene stadig utrolig holdbare. Og så er de ovenikøbet fri for skadelige stoffer, og det kan vi lide!